Medewerkers

Medewerkers zijn het belangrijkste bezit van een bedrijf. Als werkgever zorgt u daarom goed voor uw personeel. Wij helpen u daarbij door te zorgen voor een maatwerkoplossing die risico’s afdekt en voordeel biedt aan uw medewerkers.

Bij goed werkgeverschap hoort een adequate verzekeringsdekking. Zoals een werknemersschadeverzekering die uw personeel verzekert voor schade tijdens het werk. Wij kunnen u ook bijstaan in het bieden van inkomensbescherming aan uw medewerkers wanneer zij onverhoopt ziek of arbeidsongeschikt worden.

Veldsink Adviesgroep helpt u bij het goed invullen van uw zorgplicht als werkgever. Maar onze dienstverlening gaat verder. Wij zorgen dat uw verzekeringen altijd aansluiten op de actuele situatie. Daarnaast adviseren wij u over kortingen die u uw personeel kunt bieden op bepaalde verzekeringsproducten. Met ons advies biedt u uw medewerkers dus niet alleen bescherming, maar ook extra voordeel.

Maak eens afspraak met een van onze adviseurs.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Onderneming
Bedrijfspand kopen of huren? De voor- en nadelen
30 juni 2020

Bedrijfspand kopen of huren? De voor- en nadelen

Misschien ben je net begonnen met je eigen onderneming of wil je gaan uitbreiden. Dan begint ook de zoektocht naar een geschikt bedrijfspand. Wat vind je belangrijk? Is de locatie alles? Of let je meer op de beschikbare ruimte? Voordat je een keuze kunt maken tussen kopen of huren, is het handig een financieel plan te maken waarin je vast een paar jaar vooruit kijkt. Dat geeft je meer inzicht in de keuze tussen kopen of huren.

Meer nieuws
Medewerkers
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ