Medewerkers

Medewerkers zijn het belangrijkste bezit van een bedrijf. Als werkgever zorg je daarom goed voor je medewerkers. Wij helpen je hierbij door je te ontzorgen met maatwerkoplossingen om risico’s af te dekken en voordeel te bieden aan je medewerkers.

Bij goed werkgeverschap hoort een adequate verzekeringsdekking. Zoals een werknemersschadeverzekering die uw personeel verzekert voor schade tijdens het werk. Wij kunnen je ook bijstaan in het bieden van inkomensbescherming aan uw medewerkers wanneer zij onverhoopt ziek of arbeidsongeschikt worden.

We helpen je bij het goed invullen van je zorgplicht als werkgever. Maar onze dienstverlening stopt daar niet. Wij zorgen dat jouw verzekeringen altijd aansluiten op de actuele situatie. Daarnaast adviseren wij je over kortingen die je jouw personeel kunt bieden op bepaalde verzekeringsproducten. Je biedt jouw medewerkers dus niet alleen bescherming, maar ook extra voordeel.

Maak eens een afspraak met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek en advies op maat.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Medewerkers
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden