Medewerkers

Medewerkers zijn het belangrijkste bezit van een bedrijf. Als werkgever zorgt u daarom goed voor uw personeel. Wij helpen u daarbij door te zorgen voor een maatwerkoplossing die risico’s afdekt en voordeel biedt aan uw medewerkers.

Bij goed werkgeverschap hoort een adequate verzekeringsdekking. Zoals een werknemersschadeverzekering die uw personeel verzekert voor schade tijdens het werk. Wij kunnen u ook bijstaan in het bieden van inkomensbescherming aan uw medewerkers wanneer zij onverhoopt ziek of arbeidsongeschikt worden.

Veldsink Adviesgroep helpt u bij het goed invullen van uw zorgplicht als werkgever. Maar onze dienstverlening gaat verder. Wij zorgen dat uw verzekeringen altijd aansluiten op de actuele situatie. Daarnaast adviseren wij u over kortingen die u uw personeel kunt bieden op bepaalde verzekeringsproducten. Met ons advies biedt u uw medewerkers dus niet alleen bescherming, maar ook extra voordeel.

Maak eens afspraak met een van onze adviseurs.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen
10 november 2021

Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen

Je leest het bijna nooit in de krant en het komt ook niet in het journaal, maar iedere winter vinden er gemiddeld maar liefst 2000 schoorsteenbranden plaats. Gelukkig vergoedt je opstalverzekering in de meeste gevallen de schade, tenzij je die had kunnen voorkomen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom zetten we een paar eenvoudige tips voor je op een rij om een schoorsteenbrand te voorkomen.

Meer nieuws
Medewerkers
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden