Medewerkers

Medewerkers zijn het belangrijkste bezit van een bedrijf. Als werkgever zorgt u daarom goed voor uw personeel. Wij helpen u daarbij door te zorgen voor een maatwerkoplossing die risico’s afdekt en voordeel biedt aan uw medewerkers.

Bij goed werkgeverschap hoort een adequate verzekeringsdekking. Zoals een werknemersschadeverzekering die uw personeel verzekert voor schade tijdens het werk. Wij kunnen u ook bijstaan in het bieden van inkomensbescherming aan uw medewerkers wanneer zij onverhoopt ziek of arbeidsongeschikt worden.

Veldsink Adviesgroep helpt u bij het goed invullen van uw zorgplicht als werkgever. Maar onze dienstverlening gaat verder. Wij zorgen dat uw verzekeringen altijd aansluiten op de actuele situatie. Daarnaast adviseren wij u over kortingen die u uw personeel kunt bieden op bepaalde verzekeringsproducten. Met ons advies biedt u uw medewerkers dus niet alleen bescherming, maar ook extra voordeel.

Maak eens afspraak met een van onze adviseurs.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Medewerkers
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ