Veldsink – Waterman

Patrick Janssen

Patrick Janssen

Vestigingsmanager en zakelijk adviseur buitendienst

Welkom bij Veldsink – Waterman

Veldsink – Waterman is een onafhankelijk intermediair, gevestigd te Krabbendijke. Het kantoor, gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken, is in 1999 opgericht door Frank Waterman. In die periode is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande partner voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

Veldsink – Waterman adviseert op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Het is onze taak om samen met u een inventarisatie te maken van uw vraag en de mogelijke risico’s waar u mee te maken hebt. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de maatschappijen waar de verzekeringen en/of hypotheken worden of zijn afgesloten.

De insteek van Veldsink – Waterman is om u zo helder en duurzaam mogelijk te adviseren over alles op het gebied van financiële dienstverlening. Volledig op basis van maatwerk, waarbij het belang van de klant te allen tijde voorop staat. Veldsink – Waterman is in staat volledig maatwerk te bieden vanwege volledige onafhankelijkheid en samenwerking met bijna alle banken en (verzekerings)maatschappijen. Veldsink – Waterman gaat verder, ook nadat u voor ons heeft gekozen om uw producten onder te brengen bent u blijvend verzekerd van een goede begeleiding en kunt u alle service van ons verwachten bij een schade of bij het ‘bij de tijd houden’ van uw producten.

Waarom Veldsink Advies?
Het familiebedrijf Veldsink Advies staat sinds 1979 klaar voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Binnen deze succesformule kent het bedrijf inmiddels ruim 30 vestigingen. Iedere vestiging van Veldsink Advies heeft lokaal een uitstekende reputatie als allround financieel dienstverlener. Door ons aan te sluiten bij deze grotere organisatie zijn wij nog beter in staat om uw belangen te behartigen, ook in de toekomst.

Adviseurs

Patrick Janssen

Patrick Janssen

Vestigingsmanager en zakelijk adviseur buitendienst

Lianne Tanis

Lianne Tanis

Zakelijk adviseur binnendienst

Bianca Hiltjes

Bianca Hiltjes

Particulier adviseur binnendienst

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Veldsink – Waterman
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden