Veldsink – Waterman, Krabbendijke

Patrick Janssen

Patrick Janssen

Vestigingsmanager en zakelijk adviseur buitendienst

Financieel advies gericht op jouw situatie of bedrijf. Daar kun je op rekenen!

Een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij onze klanten. Die kun je vinden bij Veldsink Advies. Daar staan wij voor. Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, of heb je een ander financieel vraagstuk? Dan helpen wij je graag. Neem dus gerust contact met ons op.

Welkom bij Veldsink – Waterman
Veldsink – Waterman is een onafhankelijk intermediair, gevestigd te Krabbendijke. Het kantoor, gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken, is in 1999 opgericht door Frank Waterman. In die periode is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande partner voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

Veldsink – Waterman adviseert op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Het is onze taak om samen met jou een inventarisatie te maken van je vraag en de mogelijke risico’s waar je mee te maken hebt. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden. Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen jou en de maatschappijen waar de verzekeringen en/of hypotheken worden of zijn afgesloten.

De insteek van Veldsink – Waterman is om je zo helder en duurzaam mogelijk te adviseren over alles op het gebied van financiële dienstverlening. Volledig op basis van maatwerk, waarbij het belang van de klant te allen tijde voorop staat. Veldsink – Waterman is in staat volledig maatwerk te bieden vanwege volledige onafhankelijkheid en samenwerking met bijna alle banken en (verzekerings)maatschappijen. Veldsink – Waterman gaat verder, ook nadat je voor ons hebt gekozen om je producten onder te brengen ben je blijvend verzekerd van een goede begeleiding en kun je alle service van ons verwachten bij een schade of bij het ‘bij de tijd houden’ van jouw producten.

Waarom Veldsink Advies?
Het familiebedrijf Veldsink Advies staat sinds 1979 klaar voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Binnen deze succesformule kent het bedrijf inmiddels 70 vestigingen. Iedere vestiging van Veldsink Advies heeft lokaal een uitstekende reputatie als allround financieel dienstverlener. Door ons aan te sluiten bij deze grotere organisatie zijn wij nog beter in staat om uw belangen te behartigen, ook in de toekomst.

Adviseurs

Patrick Janssen

Patrick Janssen

Vestigingsmanager en zakelijk adviseur buitendienst

Lianne Tanis

Lianne Tanis

Zakelijk adviseur binnendienst

Bianca Hiltjes

Bianca Hiltjes

Particulier adviseur binnendienst

Roman Meulman

Roman Meulman

Particulier adviseur binnendienst

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Veldsink – Waterman, Krabbendijke
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden