Veldsink Levensplan

Denk je wel eens na over je toekomst?

Ieder mens heeft zijn eigen dromen, wensen en talenten en zijn eigen manier om daar invulling aan te geven. Wat jouw toekomstvisie op privé of zakelijk gebied ook is, het gaat altijd gepaard met een persoonlijk financieel plaatje.
Het leven is echter onvoorspelbaar. Er kan van alles gebeuren, zowel positief als negatief, wat invloed heeft op je financiële situatie op korte én lange termijn. Dan is het fijn om te weten hoe de financiën ervoor staan. Daarom is het verstandig om je financiële situatie op tijd in kaart te brengen. Als je van tevoren weet wat je nodig hebt om jouw wensen uit te laten komen, dan kun je daar naartoe werken. En kun je beter inspelen op onverwachte situaties.

Vraag jij je wel eens het volgende af?

 • Kan ik vervroegd met pensioen?
 • Hoe is mijn ‘oude dag’ eigenlijk geregeld?
 • Kan ik als ondernemer ook eerder met pensioen?
 • Wat zijn de gevolgen als ik arbeidsongeschikt raak?
 • Zijn mijn financiën na mijn overlijden goed geregeld voor mijn nabestaanden?
 • Wat zijn de gevolgen van een eventuele echtscheiding?
 • Hoe ontwikkelt mijn financiële positie zich?
 • Welk kapitaal heb ik nodig om straks van te kunnen leven?
 • Wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot erfenissen en/of schenkingen?

Financiële rust

Een financieel plan heeft niet alleen toegevoegde waarde voor mensen met een groot financieel vermogen. Ook bij een kleiner vermogen kun je baat hebben bij een financieel plan. Zo creëer je rust, zekerheid en duidelijke doelen voor een gezonde financiële toekomst.

“Gun jezelf de financiële vrijheid om je toekomst tegemoet te gaan op de manier die bij jou past.”

Wat kun je van je financieel adviseur verwachten?

Als eerste zal de financieel adviseur een persoonlijk gesprek met je voeren. Hij wil graag weten in welke levensfase je zit en welke wensen je hebt. Ook is hij geïnteresseerd in het wel en wee van je gezin en/ of bedrijf en vindt hij het leuk om te weten waar je blij van wordt. Dit geeft hem veel inzicht in jouw persoonlijke situatie en wensen. Uiteraard vertel je alleen datgene wat je wilt delen, maar hoe meer de adviseur weet over je persoonlijke situatie, wensen en toekomstplannen, hoe beter hij kan adviseren.

Uiteraard komen ook je financiële gegevens in beeld. Denk hierbij aan hypotheken, levensverzekeringen, pensioenen, huwelijkse voorwaarden, testamenten, fiscale aangiften en jaarrekeningen. Met al deze informatie stelt de adviseur een rapport samen waarbij verschillende scenario’s zijn uitgewerkt die je graag in kaart wilt hebben. De keuze van de scenario’s hangt af van de huidige
situatie én toekomstplannen. Dan neemt hij dit rapport uitgebreid met je door en kan hij een concreet plan opstellen hoe je de huidige financiële situatie kunt optimaliseren, eventuele obstakels kunt overwinnen en wensen kunt realiseren.

Het aankopen van een nieuwe woning, sparen voor je pensioen, arbeidsongeschikt raken, eerder stoppen met werken, schenken, een echtscheiding, het overdragen van je bedrijf. Het zijn allemaal concrete en reële voorbeelden die nu of in de toekomst kunnen gaan spelen. Met het Veldsink Levensplan brengen we jouw totale financiële huishouding in kaart waarbij we ook kijken naar de toekomst. Wat zijn je plannen, welke uitgaven kun je verwachten en wat zijn de mogelijkheden om jouw levensstijl vast te houden in de toekomst. Je ontvangt van ons een uitgebreid rapport waarin ook diverse financiële scenario’s zijn uitgewerkt.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan even contact op met jouw lokale Veldsink vestiging. Daar brengen ze je in contact met één van onze financieel planners om je financiële situatie en mogelijkheden in kaart te brengen.

Download ook de brochure “Veldsink Levensplan”

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Veldsink Levensplan
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden