Klacht melden

Wij doen er alles aan om u als relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voldoet onze dienstverlening niet aan uw verwachting dan horen wij dat uiteraard graag van u. Samen zorgen we dan voor een passende oplossing.

U kunt uw klacht telefonisch, schriftelijk of via onderstaand formulier doorgeven aan de betreffende vestiging.

U ontvangt een bevestiging met daarin onder andere de naam van de persoon die uw klacht in behandeling heeft en op welke termijn u een terugkoppeling kunt verwachten.

Mocht u niet tot een gewenste oplossing komen met de vestiging, dan kunt u uw klacht indienen bij de directie van Veldsink Advies. Hiervoor dient u uw klacht te mailen naar klachten@veldsink.nl, t.a.v. de Directie of schriftelijk, De Pinckart 54, 5674 CC Nuenen. De klacht zal opnieuw bekeken worden. Hierna zal de directie u informeren over haar besluit.

Indien de klacht nog niet naar volle tevredenheid is afgewikkeld, heeft u de mogelijkheid om deze klacht binnen 3 maanden te melden bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Deze procedure vindt u terug op www.kifid.nl.

 • Naam

 • Adres

 • Contact

 • Klacht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Direct contact
  Stel uw vraag
  Afspraak maken

  Het laatste nieuws

  Financiële zekerheid
  Waarom kies je voor een financieel adviseur?
  11 juli 2024

  Waarom kies je voor een financieel adviseur?

  Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

  Financiële zekerheid
  Stress over je financiële situatie
  05 juli 2024

  Stress over je financiële situatie

  Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

  Meer nieuws
  Klacht melden
  Direct contact

  Veldsink Advies, Nuenen

  • Telefoon

   040-2635900
  • E-mail

   nuenen@veldsink.nl
  • Adresgegevens

   Park 26 - 28
   5671GA Nuenen

  • Openingstijden

   Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

  Stel uw vraag

  Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Hidden