Pensioenscan

Of je nu al wel of nog niet een pensioenregeling hebt, een pensioenscan brengt haarfijn de risico’s en kansen in beeld voor jouw bedrijf.

Een onderneming verandert voortdurend. Dat geldt ook voor je werknemersbestand en voor de pensioenregels. Het kan daarom geen kwaad om periodiek te laten toetsen hoe je pensioenregeling ervoor staat. Wij doen dat met een pensioenscan die in kaart brengt of en hoe je het collectieve pensioen kunt verbeteren. Het is altijd fijn om te weten hoe je ervoor staat. Dat geeft rust. Bij jou én bij je medewerkers. Wij informeren jou en als je dat wilt, ook je personeel over de pensioenregeling. Want voor veel werknemers is pensioen een ingewikkelde zaak. Goede communicatie is daarom onmisbaar. Wij geven het personeel inzicht in hun eigen situatie en kunnen indien gewenst ook een persoonlijke pensioenscan uitvoeren.

Wil je meer weten over de pensioenscan? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Pensioenscan
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ