Pensioenscan

Of je nu al wel of nog niet een pensioenregeling hebt, een pensioenscan brengt haarfijn de risico’s en kansen in beeld voor jouw bedrijf.

Een onderneming verandert voortdurend. Dat geldt ook voor je werknemersbestand en voor de pensioenregels. Het kan daarom geen kwaad om periodiek te laten toetsen hoe je pensioenregeling ervoor staat. Wij doen dat met een pensioenscan die in kaart brengt of en hoe je het collectieve pensioen kunt verbeteren. Het is altijd fijn om te weten hoe je ervoor staat. Dat geeft rust. Bij jou én bij je medewerkers. Wij informeren jou en als je dat wilt, ook je personeel over de pensioenregeling. Want voor veel werknemers is pensioen een ingewikkelde zaak. Goede communicatie is daarom onmisbaar. Wij geven het personeel inzicht in hun eigen situatie en kunnen indien gewenst ook een persoonlijke pensioenscan uitvoeren.

Wil je meer weten over de pensioenscan? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Is jouw huis goed beveiligd tegen inbraak?
26 januari 2021

Is jouw huis goed beveiligd tegen inbraak?

Zeker in de winter met de donkere dagen is het extra belangrijk om goed na te denken over de beveiliging van je huis. De meeste inbrekers zijn gelegenheidsinbrekers die snel genoeg in de gaten hebben of je wel of niet thuis bent. Ze slaan hun slag zonder al te veel voorbereiding. Maak het ze niet té gemakkelijk en zorg voor goed hang- en sluitwerk. Zorg ook voor voldoende (buiten)verlichting met bewegingsmelders en tijdschakelaars en vermijd donkere hoekjes bij deuren en ramen. Wat kun je zélf allemaal doen om inbraak te voorkomen?

Meer nieuws
Pensioenscan
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ