Overlijden

Overlijden is onvermijdelijk. Het is goed om even stil te staan bij wat dat betekent voor uw nabestaanden en welke verzekeringen u kunnen helpen.

De financiële gevolgen van een overlijden worden vaak besproken als u een hypotheek gaat sluiten. Er wordt dan een overlijdensrisicoverzekering gesloten, zodat de woning niet verkocht hoeft te worden als een van de partners komt te overlijden. Maar ook zonder hypotheek kan een overlijdensrisicoverzekering zijn nut bewijzen. Bijvoorbeeld om de eerste moeilijke periode na het overlijden door te komen. Als er vermogen is, kan met zo’n verzekering de erfbelasting worden betaald.

Daarnaast kunt u andere maatregelen treffen om een overlijden financieel op te vangen. Bijvoorbeeld met een uitvaartverzekering, zodat uw nabestaanden de uitvaart niet helemaal zelf hoeven te regelen. En denk eens aan een testament als u precies wilt vastleggen hoe de nalatenschap moet worden verdeeld. Tot slot kunt u zelf geld opzij zetten voor het geval u mocht komen te overlijden.

Welke keuze het beste is, hangt helemaal af van uw financiële situatie. Die nemen wij graag met u door. Waar nodig helpen we met verzekeringen en testamenten, zodat uw nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan. En u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

Bel ons voor een afspraak of loop eens binnen bij onze vestiging in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Overlijden
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken