Voor later

Je wilt nu onbezorgd leven, maar later ook. Daar kun je zelf veel aan doen. Met een goed advies houdt je grip op je inkomen en uitgaven. Daarmee leef je onbezorgd, nu én later.

Zorgen voor later begint vandaag. Als je de financiële situatie goed in beeld hebt, kun je beter bepalen hoeveel geld je opzij kunt leggen voor je oudedag. De basis van je financiële planning wordt gevormd door jouw wensen voor de toekomst. Samen met een adviseur naar die wensen kijken kan soms tot verrassende inzichten leiden. Misschien ben je wel rijker dan je denkt.

Als je weet hoe je er financieel voor staat, kun je bijvoorbeeld een goede pensioenkeuze maken. Denk bij later niet alleen aan vermogen opbouwen, maar kijk ook naar de kosten. Misschien is je hypotheek dan wel afgelost en heb je veel lagere maandlasten. Dat is bepalend voor de vraag hoeveel geld je echt nodig hebt.

Vergeet ook je nabestaanden niet. Voor een klein bedrag per maand kun je al regelen dat zij na jouw overlijden niet met lege handen staan.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Hypotheken
Studieschuld? Dit betekent het voor je hypotheek
19 november 2023

Studieschuld? Dit betekent het voor je hypotheek

Weet je welke mogelijke gevolgen jouw studieschuld heeft op je financiële toekomst? Bijvoorbeeld als je een hypotheek wilt afsluiten? Hypotheekverstrekkers vragen verplicht naar een (studie)schuld als je een hypotheek aanvraagt. Hoewel een studieleningen niet geregistreerd wordt bij Bureau Krediet Registratie (BKR), telt deze wel mee bij het berekenen van een maximale hypotheek. Als je een studieschuld hebt, betekent dat dat je minder kunt lenen. En welke gevolgen heeft de rentestijging op een studielening voor starters op de woningmarkt?

Meer nieuws
Voor later
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden