Wat kunnen we voor je betekenen

Scheiden

Financieel advies

Een scheiding brengt veel veranderingen met zich mee. Wij kijken naar de financiële gevolgen. Je krijgt zo snel mogelijk inzicht in de mogelijkheden die je hebt. En wat dat onder de streep voor jullie afzonderlijke persoonlijke situatie betekent. Dit geeft financiële zekerheid na de scheiding.

Scheiden

Fiscaal advies

Alles dat je samen hebt opgebouwd, moet je gaan verdelen. Van pensioen tot vermogen, van eigen woning tot eventueel onderneming. Doe je dat niet op de juiste manier, dan kan je voor nare fiscale verrassingen komen te staan. We helpen je om ook het fiscale deel van de scheiding op de juiste manier af te wikkelen.

Scheiden

Juridisch advies

De scheidingsexperts zijn gecertificeerde mediators. Opgeleid om op juridisch gebied te bemiddelen bij echtscheidingen. Een mediator helpt om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Samenwerking met deskundige partners

Een scheiding kan een langdurig en kostbaar proces zijn. Je moet van loket naar loket en al die loketten kijken naar een deel van het proces, terwijl alles sterk met elkaar samenhangt. Wij bieden jou een totaaloplossing voor het afhandelen van jullie scheiding. We werken nauw samen met deskundige partners, zoals Scheidingsexpert. Een ervaren expert op onder andere fiscaal en juridisch advies. Samen zorgen we ervoor dat het traject zo goed en efficiënt mogelijk verloopt. Dit bespaart tijd en geld, en zorgt ervoor dat je de best mogelijke uitkomst krijgt bij je scheiding.

Scheidingsexpert

“Ondanks het verdriet dat we uit elkaar zijn gegaan voel ik me, dankzij de totaalbegeleiding, zekerder dan ooit dat ik de toekomst in mijn eentje aan kan.“
Monique uit Wageningen

Onze experts staan voor je klaar

Onze experts helpen je graag en staan je objectief bij in deze emotionele situatie. Ga je uit elkaar en wil je graag weten hoe wij je van dienst kunnen zijn? Bel ons gerust of loop even binnen bij het kantoor bij jou in de buurt voor persoonlijk advies. Ook dan zijn we er voor jou.

Maak een afspraak

Actuele artikelen rondom scheiden

Scheiden

Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?

Lees meer
Scheiden

Scheiding gepland? Zo bereid je je voor op de financiële én fiscale gevolgen

Lees meer
Scheiden

Scheiden of uit elkaar? Zo helpt een adviseur je

Lees meer
Scheiden

Scheiding: wat komt daar allemaal bij kijken?

Lees meer
Scheiden
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden