Ongevallenverzekering

Er zijn verzekeringen waar je niet snel aan denkt. De ongevallenverzekering is er zo één. Toch kan hij waardevol zijn, want de gevolgen van een ongeval kunnen ingrijpend zijn.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat cliché kennen we allemaal. Door een ongeval kan je leven er van het ene op het andere moment totaal anders uitzien. De ongevallenverzekering keert eenmalig een bedrag uit als jij of één van uw gezinsleden onverhoopt slachtoffer wordt van een ongeluk. De verzekering vergoedt alleen ernstige schade: blijvende invaliditeit en overlijden.

Met een ongevallenverzekering ben je tegen een betaalbare premie verzekerd van een uitkering die je vrij kunt besteden. Dat kan veel zorgen wegnemen in een toch al zware periode. Of een ongevallenverzekering een nuttige aanvulling kan zijn, hangt af van je financiële situatie. Wij kijken graag of je de gevolgen van een zwaar ongeval kunt opvangen. Wanneer het nodig is, passen we je verzekeringspakket aan.

Wil je meer weten? Bel ons dan. Je kunt ook altijd bij ons langskomen voor een gesprek. Er staat altijd iemand voor je klaar.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Hypotheken
Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw woonwensen?
12 juni 2024

Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw woonwensen?

Het nieuwe kabinet maakte onlangs het regeerakkoord op hoofdlijnen bekend. Het aanpakken van de wooncrisis heeft topprioriteit voor het kabinet. Met de nieuwe plannen in het regeerakkoord moet het makkelijker en betaalbaarder worden om een huis te kopen of te hebben. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen voor de huizenmarkt? En wat betekent dit voor jouw situatie? Wij leggen je de 4 belangrijkste veranderingen uit.

Duurzaam
Stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis
11 juni 2024

Stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis

Een energiezuinig en duurzaam huis heeft voordelen voor zowel je portemonnee als het milieu. Maar wat past nu het beste bij jouw huis? Wat kost het en wat levert het op? En ook niet onbelangrijk: hoe pak je het aan? Wat de belangrijkste reden is om te verduurzamen, maakt niet eens zo heel veel uit. Je ervaart op alle vlakken de voordelen. Onze handige checklist helpt je stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis.

Reizen
Zorgeloos genieten op de camping en festivals: zo bescherm je jouw spullen
10 juni 2024

Zorgeloos genieten op de camping en festivals: zo bescherm je jouw spullen

Of je deze zomer nu met een tentje op reis gaat of van festival naar festival toert, je wilt genieten zonder zorgen. Waarschijnlijk neem je flink wat waardevolle spullen mee. Denk aan je telefoon, camera, tablet, zonnebril, laptop, horloge, koptelefoon of e-reader… Zijn die eigenlijk wel verzekerd in de tent? We leggen uit hoe je diefstal uit je tent kunt voorkomen en hoe je je spullen beter beschermt. Zo kun jij onbezorgd genieten deze zomer.

Meer nieuws
Ongevallenverzekering
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden