Aansprakelijkheid

Een aansprakelijkheidsverzekering hoort in ieder verzekeringspakket thuis. Het is niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Maar hij beschermt je voor een laag bedrag tegen hoge kosten.

Een ongeluk kan iedereen overkomen. Wie heeft er niet weleens een glas omgegooid? Maar stel dat je bij de buren tegen die hele dure vaas aan stoot. Niemand zal direct boos op je worden, maar de vaas is wel kapot. Een aansprakelijkheidsverzekering zorgt er dan voor dat je buren de schade vergoed krijgen. Dat scheelt je een hoop geld en mogelijk een burenruzie.

Een aansprakelijkheidspolis vergoedt meestal schade die jij en je gezinsleden aanrichten tot 1 miljoen euro. Dat lijkt veel, maar als iemand door jouw toedoen ernstig gewond raakt, kunnen de kosten hoog oplopen. Heb je nog geen aansprakelijkheidsverzekering? Wij regelen het graag voor je. Ook als je wel zo’n verzekering hebt, kan het lonen om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Zo is de aansprakelijkheidsdekking vaak onderdeel van een compleet pakket aan verzekeringen. Breng je daarin ook andere verzekeringen onder, dan kan dat voordeel opleveren.

Onze adviseurs helpen je bij het maken van de beste keuze. Bel ons voor meer informatie of kom langs bij onze vestiging bij jou in de buurt. Er is altijd iemand die tijd voor je heeft.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Aansprakelijkheid
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden