Recreatiewoning

Een tweede huis verdient net zo veel aandacht als het huis waarin je woont. Of het nu een klein chalet op een vakantiepark is of een luxe villa in het buitenland. Met een passende verzekering en een goed advies omzeil je de valkuilen en kun je onbezorgd genieten van jouw vakantiewoning.

Heerlijk ontspannen in je eigen recreatiewoning! Dat kan, als je maar de juiste verzekering hebt. Het is namelijk even opletten als je je vakantiehuis verzekert. Onze adviseurs weten waar je rekening mee moet houden. Het maakt nogal verschil in premie en dekking of de woning van hout is gemaakt of van steen. En verzekeraars willen ook graag weten of je de recreatiewoning verhuurt.

Heb je een vakantiewoning in het buitenland, dan is er een speciale verzekering nodig. Voor sommige landen kun je alleen bij een gespecialiseerde verzekeraar terecht. Bovendien is een rechtsbijstandverzekering handig als je een conflict krijgt over jouw buitenlandse vakantiewoning. Kom je daar vaak, dan is een doorlopende reisverzekering verstandig.

Kom eens bij ons langs om na te gaan of je vakantiewoning goed verzekerd is. Met een paar eenvoudige vragen kan onze adviseur ervoor zorgen dat je zeker weet dat jouw recreatiewoning jou geen kopzorgen geeft.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Recreatiewoning
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden