Recreatiewoning

Een tweede huis verdient net zo veel aandacht als het huis waarin u woont. Of het nu een klein chalet op een vakantiepark is of een luxe villa in het buitenland. Met een passende verzekering en een goed advies omzeilt u de valkuilen en kunt u onbezorgd genieten van uw vakantiewoning.

Heerlijk ontspannen in uw eigen recreatiewoning! Dat kan, als u maar de juiste verzekering heeft. Het is namelijk even opletten als u uw vakantiehuis verzekert. Onze adviseurs weten waar u rekening mee moet houden. Het maakt nogal verschil in premie en dekking of de woning van hout is gemaakt of van steen. En verzekeraars willen ook graag weten of u de recreatiewoning verhuurt.

Heeft u een vakantiewoning in het buitenland, dan heeft u een speciale verzekering nodig. Voor sommige landen kunt u alleen bij een gespecialiseerde verzekeraar terecht. Bovendien is een rechtsbijstandverzekering handig als u een conflict krijgt over uw buitenlandse vakantiewoning. Komt u daar vaak, dan is een doorlopende reisverzekering verstandig.

Komt u eens bij ons langs om na te gaan of uw vakantiewoning goed verzekerd is. Met een paar eenvoudige vragen kan onze adviseur ervoor zorgen dat u zeker weet dat uw recreatiewoning u geen kopzorgen geeft.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Recreatiewoning
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken