Recreatiewoning

Een tweede huis verdient net zo veel aandacht als het huis waarin je woont. Of het nu een klein chalet op een vakantiepark is of een luxe villa in het buitenland. Met een passende verzekering en een goed advies omzeil je de valkuilen en kun je onbezorgd genieten van jouw vakantiewoning.

Heerlijk ontspannen in je eigen recreatiewoning! Dat kan, als je maar de juiste verzekering hebt. Het is namelijk even opletten als je je vakantiehuis verzekert. Onze adviseurs weten waar je rekening mee moet houden. Het maakt nogal verschil in premie en dekking of de woning van hout is gemaakt of van steen. En verzekeraars willen ook graag weten of je de recreatiewoning verhuurt.

Heb je een vakantiewoning in het buitenland, dan is er een speciale verzekering nodig. Voor sommige landen kun je alleen bij een gespecialiseerde verzekeraar terecht. Bovendien is een rechtsbijstandverzekering handig als je een conflict krijgt over jouw buitenlandse vakantiewoning. Kom je daar vaak, dan is een doorlopende reisverzekering verstandig.

Kom eens bij ons langs om na te gaan of je vakantiewoning goed verzekerd is. Met een paar eenvoudige vragen kan onze adviseur ervoor zorgen dat je zeker weet dat jouw recreatiewoning jou geen kopzorgen geeft.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Recreatiewoning
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden