Verbouwen

Je eigen huis verbouwen zorgt voor meer woonplezier. Bovendien gaat de waarde van je woning ermee omhoog. Bij Veldsink weten we hoe je zo’n verbouwing het beste financiert.

Woningaanpassingen als een uitbouw of een dakkapel zorgen voor meer ruimte en comfort. Ze kosten geld, maar maken jouw huis vaak ook meer waard. Dat geldt ook voor een vernieuwd dak, nieuwe kozijnen of nieuwe isolatie. Je maakt je woning daarmee toekomstbestendig – denk aan het verplichte energielabel. Als je in de toekomst je huis wilt verkopen, hoeft de koper het huis niet zelf op te knappen. Hij wil dan best wat meer betalen. Een hogere woningwaarde kan ook betekenen dat je een lagere hypotheekrente gaat betalen.

Je ziet: een verbouwing kan veel voordelen opleveren. Maar niet iedereen heeft het geld daarvoor op de bank staan. Wij staan voor je klaar om samen met jou de verbouwingsplannen te bespreken. Wij kijken met je naar de mogelijkheden om de hypotheek te verhogen. Welk bedrag heb je nodig? Welk bedrag kun je op basis van jouw inkomen extra lenen? Ook de soort verbouwing die je doet, bepaalt wat je kunt lenen.

De rente is aftrekbaar en de tarieven zijn nog steeds heel laag. Waarom zou je dat jezelf niet gunnen? Want een verbouwing levert in de eerste plaats iets heel belangrijks op: meer woongenot!

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Verbouwen
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden