Verbouwen

Uw eigen huis verbouwen zorgt voor meer woonplezier. Bovendien gaat de waarde van uw woning ermee omhoog. Bij Veldsink weten we hoe u zo’n verbouwing het beste financiert.

Woningaanpassingen als een uitbouw of een dakkapel zorgen voor meer ruimte en comfort. Ze kosten geld, maar maken uw huis vaak ook meer waard. Dat geldt ook voor een vernieuwd dak, nieuwe kozijnen of nieuwe isolatie. U maakt uw woning daarmee toekomstbestendig – denk aan het verplichte energielabel. Als u in de toekomst uw huis wilt verkopen, hoeft de koper uw huis niet zelf op te knappen. Hij wil dan best wat meer betalen. Een hogere woningwaarde kan ook betekenen dat u een lagere hypotheekrente gaat betalen.

U ziet: een verbouwing kan veel voordelen opleveren. Maar niet iedereen heeft het geld daarvoor op de bank staan. Wij staan voor u klaar om met u uw verbouwingsplannen te bespreken. Wij kijken met u naar de mogelijkheden om uw hypotheek te verhogen. Welk bedrag heeft u nodig? Welk bedrag kunt u op basis van uw inkomen extra lenen? Ook de soort verbouwing die u doet, bepaalt wat u kunt lenen.

De rente is aftrekbaar en de tarieven zijn nog steeds heel laag. Waarom zou u dat uzelf niet gunnen? Want een verbouwing levert u in de eerste plaats iets heel belangrijks op: meer woongenot!

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Verbouwen
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken