Verbouwen

Je eigen huis verbouwen zorgt voor meer woonplezier. Bovendien gaat de waarde van je woning ermee omhoog. Bij Veldsink weten we hoe je zo’n verbouwing het beste financiert.

Woningaanpassingen als een uitbouw of een dakkapel zorgen voor meer ruimte en comfort. Ze kosten geld, maar maken jouw huis vaak ook meer waard. Dat geldt ook voor een vernieuwd dak, nieuwe kozijnen of nieuwe isolatie. Je maakt je woning daarmee toekomstbestendig – denk aan het verplichte energielabel. Als je in de toekomst je huis wilt verkopen, hoeft de koper het huis niet zelf op te knappen. Hij wil dan best wat meer betalen. Een hogere woningwaarde kan ook betekenen dat je een lagere hypotheekrente gaat betalen.

Je ziet: een verbouwing kan veel voordelen opleveren. Maar niet iedereen heeft het geld daarvoor op de bank staan. Wij staan voor je klaar om samen met jou de verbouwingsplannen te bespreken. Wij kijken met je naar de mogelijkheden om de hypotheek te verhogen. Welk bedrag heb je nodig? Welk bedrag kun je op basis van jouw inkomen extra lenen? Ook de soort verbouwing die je doet, bepaalt wat je kunt lenen.

De rente is aftrekbaar en de tarieven zijn nog steeds heel laag. Waarom zou je dat jezelf niet gunnen? Want een verbouwing levert in de eerste plaats iets heel belangrijks op: meer woongenot!

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
Verbouwen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ