Starter

Je wilt graag een woning kopen. Denk je daarbij al aan een hypotheek? Als starter hoef je het niet alleen te regelen: wij helpen je graag met jouw eerste hypotheek.

De huurprijzen stijgen en de hypotheekrente is (nog steeds) laag. Misschien is dit wel het ideale moment om te kopen. Maar hoe pak je dat aan? Als starter op de hypotheekmarkt komt er veel op je af. Wij zijn specialist in het adviseren over hypotheken en kunnen je daarbij helpen. We kijken hoeveel spaargeld je hebt en hoeveel je kunt lenen met jouw inkomen. Dat is fijn om te weten, want dan kun je gerichter naar een koopwoning zoeken.

Een hypotheek is een langdurige verplichting. Daarom kijken we niet alleen naar wat je nu wilt, maar ook naar hoe je de toekomst ziet. Samen stippelen we uit wat je elke maand aan hypotheek wilt betalen en wat een eigen huis betekent voor jouw toekomstplanning. Want met een eigen woning bouw je ook eigen vermogen op.

Wil je een huis kopen? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. Bellen mag ook, dan bespreken we alvast de eerste zaken en maken we een afspraak als je dat prettig vindt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen
10 november 2021

Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen

Je leest het bijna nooit in de krant en het komt ook niet in het journaal, maar iedere winter vinden er gemiddeld maar liefst 2000 schoorsteenbranden plaats. Gelukkig vergoedt je opstalverzekering in de meeste gevallen de schade, tenzij je die had kunnen voorkomen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom zetten we een paar eenvoudige tips voor je op een rij om een schoorsteenbrand te voorkomen.

Meer nieuws
Starter
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden