Starter

Je wilt graag een woning kopen. Denk je daarbij al aan een hypotheek? Als starter hoef je het niet alleen te regelen: wij helpen je graag met jouw eerste hypotheek.

De huurprijzen stijgen en de hypotheekrente is (nog steeds) laag. Misschien is dit wel het ideale moment om te kopen. Maar hoe pak je dat aan? Als starter op de hypotheekmarkt komt er veel op je af. Wij zijn specialist in het adviseren over hypotheken en kunnen je daarbij helpen. We kijken hoeveel spaargeld je hebt en hoeveel je kunt lenen met jouw inkomen. Dat is fijn om te weten, want dan kun je gerichter naar een koopwoning zoeken.

Een hypotheek is een langdurige verplichting. Daarom kijken we niet alleen naar wat je nu wilt, maar ook naar hoe je de toekomst ziet. Samen stippelen we uit wat je elke maand aan hypotheek wilt betalen en wat een eigen huis betekent voor jouw toekomstplanning. Want met een eigen woning bouw je ook eigen vermogen op.

Wil je een huis kopen? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. Bellen mag ook, dan bespreken we alvast de eerste zaken en maken we een afspraak als je dat prettig vindt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Starter
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden