Starter

Je wilt graag een woning kopen. Denk je daarbij al aan een hypotheek? Als starter hoef je het niet alleen te regelen: wij helpen je graag met jouw eerste hypotheek.

De huurprijzen stijgen en de hypotheekrente is (nog steeds) laag. Misschien is dit wel het ideale moment om te kopen. Maar hoe pak je dat aan? Als starter op de hypotheekmarkt komt er veel op je af. Wij zijn specialist in het adviseren over hypotheken en kunnen je daarbij helpen. We kijken hoeveel spaargeld je hebt en hoeveel je kunt lenen met jouw inkomen. Dat is fijn om te weten, want dan kun je gerichter naar een koopwoning zoeken.

Een hypotheek is een langdurige verplichting. Daarom kijken we niet alleen naar wat je nu wilt, maar ook naar hoe je de toekomst ziet. Samen stippelen we uit wat je elke maand aan hypotheek wilt betalen en wat een eigen huis betekent voor jouw toekomstplanning. Want met een eigen woning bouw je ook eigen vermogen op.

Wil je een huis kopen? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. Bellen mag ook, dan bespreken we alvast de eerste zaken en maken we een afspraak als je dat prettig vindt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Hypotheken
Op huizenjacht? Ga praten met je adviseur!
30 september 2020

Op huizenjacht? Ga praten met je adviseur!

Online naar huizen zoeken heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Op Funda tover je met een druk op de knop alle koophuizen tevoorschijn die aan je wensen voldoen. En voor je budget vertrouw je op een van de vele sites waar je heel makkelijk je maximale hypotheek kunt berekenen. Je vult het eigen inkomen en dat van je partner in, en er rolt een bedrag uit. Grote kans dat dát het bedrag is waarmee je op zoek gaat op Funda. Liefst nog ietsje hoger, want er valt natuurlijk altijd te onderhandelen.

Meer nieuws
Starter
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ