Starter

U wilt graag een woning kopen. Denkt u daarbij al aan een hypotheek? Als starter hoeft u het niet alleen te regelen: wij helpen u graag met uw eerste hypotheek.

De huurprijzen stijgen en de hypotheekrente is (nog steeds) laag. Misschien is dit wel het ideale moment om te kopen. Maar hoe pakt u dat aan? Als starter op de hypotheekmarkt komt er veel op u af. Wij zijn specialist in het adviseren over hypotheken en kunnen u daarbij helpen. We kijken hoeveel spaargeld u heeft en hoeveel u kunt lenen met uw inkomen. Dat is fijn om te weten, want dan kunt u gerichter naar een koopwoning zoeken.

Een hypotheek is een langdurige verplichting. Daarom kijken we niet alleen naar wat u nu wilt, maar ook naar hoe u uw toekomst ziet. Samen stippelen we uit wat u elke maand aan uw hypotheek wilt betalen en wat uw eigen huis betekent voor uw toekomstplanning. Want met een eigen woning bouwt u ook uw eigen vermogen op.

Wilt u een huis kopen? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. Bellen mag ook, dan bespreken we alvast de eerste zaken en maken we een afspraak als u dat prettig vindt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Starter
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken