Hypotheek

Een hypotheek afsluiten is geen fluitje van een cent. Als u hypotheekadvies zoekt, doet u dat omdat u bijvoorbeeld een (ander) huis wilt kopen. Niet omdat u een hypotheek wilt. Wij begrijpen dat en zorgen dat de rolverdeling is zoals het hoort. Wíj regelen de hypotheek zodat ú uw droomhuis kunt kopen.

Uw eerste eigen huis kopen, verhuizen naar een andere woning of uw huis verbouwen: het zijn allemaal situaties waarin u vooral aan uw woonwensen moet denken. De nieuwe vloer, de andere bank en de grotere keuken zijn veel leukere gespreksonderwerpen dan de hypotheek. Uw Veldsink-adviseur neemt die zorg uit handen. Zodat u tijd overhoudt om u bezig te houden met de dingen die uw woongenot vergroten. Want een hypotheek wilt u toch helemaal niet zelf regelen?

Natuurlijk bespreken we uw maximale hypotheek en welke rentevaste periode u het beste kunt kiezen. Ook kijken we of u uw bestaande hypotheek kunt meeverhuizen of verhogen. Bij een hypotheekadvies betrekken we altijd uw volledige financiële situatie. Want een hypotheek is een verplichting voor de lange termijn. We moeten dus goed kijken hoeveel u per maand kunt en wilt betalen. En hoe uw pensioen er straks uitziet. Zo voorkomen we dat u later in de problemen komt en zorgen we ervoor dat u misschien zelfs wat extra’s te besteden heeft.

Bij Veldsink krijgt u een compleet advies. Wij kijken verder dan alleen de laagste rente. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Bellen mag natuurlijk ook.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Hypotheek
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken