Hypotheek

Een hypotheek afsluiten is geen fluitje van een cent. Als je hypotheekadvies zoekt, doe je dat omdat je bijvoorbeeld een (ander) huis wilt kopen. Niet omdat je een hypotheek wilt. Wij begrijpen dat en zorgen dat de rolverdeling is zoals het hoort. Wíj regelen de hypotheek zodat jij jouw droomhuis kunt kopen.

Je eerste eigen huis kopen, verhuizen naar een andere woning of je huis verbouwen: het zijn allemaal situaties waarin je vooral aan je woonwensen moet denken. De nieuwe vloer, de andere bank en de grotere keuken zijn veel leukere gespreksonderwerpen dan de hypotheek. Jouw Veldsink-adviseur neemt die zorg uit handen, zodat jij tijd overhoudt om je bezig te houden met de dingen die het woongenot vergroten. Want een hypotheek wil je toch helemaal niet zelf regelen?

Natuurlijk bespreken we de maximale hypotheek en welke rentevaste periode je het beste kunt kiezen. Ook kijken we of je de bestaande hypotheek kunt meeverhuizen of verhogen. Bij een hypotheekadvies betrekken we altijd je volledige financiële situatie. Want een hypotheek is een verplichting voor de lange termijn. We moeten dus goed kijken hoeveel je per maand kunt en wilt betalen. En hoe jouw pensioen er straks uitziet. Zo voorkomen we dat je later in de problemen komt en zorgen we ervoor dat je misschien zelfs wat extra’s te besteden hebt.

Bij Veldsink krijg je een compleet advies. Wij kijken verder dan alleen de laagste rente. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Bellen mag natuurlijk ook.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Hypotheek
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden