Hypotheek

Een hypotheek afsluiten is geen fluitje van een cent. Als je hypotheekadvies zoekt, doe je dat omdat je bijvoorbeeld een (ander) huis wilt kopen. Niet omdat je een hypotheek wilt. Wij begrijpen dat en zorgen dat de rolverdeling is zoals het hoort. Wíj regelen de hypotheek zodat jij jouw droomhuis kunt kopen.

Je eerste eigen huis kopen, verhuizen naar een andere woning of je huis verbouwen: het zijn allemaal situaties waarin je vooral aan je woonwensen moet denken. De nieuwe vloer, de andere bank en de grotere keuken zijn veel leukere gespreksonderwerpen dan de hypotheek. Jouw Veldsink-adviseur neemt die zorg uit handen, zodat jij tijd overhoudt om je bezig te houden met de dingen die het woongenot vergroten. Want een hypotheek wil je toch helemaal niet zelf regelen?

Natuurlijk bespreken we de maximale hypotheek en welke rentevaste periode je het beste kunt kiezen. Ook kijken we of je de bestaande hypotheek kunt meeverhuizen of verhogen. Bij een hypotheekadvies betrekken we altijd je volledige financiële situatie. Want een hypotheek is een verplichting voor de lange termijn. We moeten dus goed kijken hoeveel je per maand kunt en wilt betalen. En hoe jouw pensioen er straks uitziet. Zo voorkomen we dat je later in de problemen komt en zorgen we ervoor dat je misschien zelfs wat extra’s te besteden hebt.

Bij Veldsink krijg je een compleet advies. Wij kijken verder dan alleen de laagste rente. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Bellen mag natuurlijk ook.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
Hypotheek
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ