Woonlastenbescherming

We denken er liever niet aan: arbeidsongeschikt raken. Toch is het goed om er eens bij stil te staan wat precies de gevolgen zijn als je niet meer kunt werken. Een advies op maat kan veel ellende besparen.

De meeste mensen sparen voor hun pensioen. Maar er zijn niet zo veel mensen die een spaarpotje hebben voor het geval zij arbeidsongeschikt raken. Ben je een werknemer, dan kom je de eerste twee jaar waarschijnlijk wel door zonder geldproblemen. Maar daarna gaat je inkomen sterk omlaag als je onvoldoende spaargeld hebt en niets hebt geregeld. Hoe staat het dan met je woonlasten?

Het kan dus geen kwaad eens te laten berekenen wat arbeidsongeschikt worden voor jou en je eventuele partner en kinderen betekent. Behalve een arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn er nog andere oplossingen mogelijk die het leed kunnen verzachten. Want arbeidsongeschikt raken is al vervelend genoeg.

Jouw Veldsink-adviseur kent de mogelijkheden. Loop eens bij ons binnen of bel voor een afspraak.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Woonlastenbescherming
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden