Woonlastenbescherming

We denken er liever niet aan: arbeidsongeschikt raken. Toch is het goed om er eens bij stil te staan wat precies de gevolgen zijn als je niet meer kunt werken. Een advies op maat kan veel ellende besparen.

De meeste mensen sparen voor hun pensioen. Maar er zijn niet zo veel mensen die een spaarpotje hebben voor het geval zij arbeidsongeschikt raken. Ben je een werknemer, dan kom je de eerste twee jaar waarschijnlijk wel door zonder geldproblemen. Maar daarna gaat je inkomen sterk omlaag als je onvoldoende spaargeld hebt en niets hebt geregeld. Hoe staat het dan met je woonlasten?

Het kan dus geen kwaad eens te laten berekenen wat arbeidsongeschikt worden voor jou en je eventuele partner en kinderen betekent. Behalve een arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn er nog andere oplossingen mogelijk die het leed kunnen verzachten. Want arbeidsongeschikt raken is al vervelend genoeg.

Jouw Veldsink-adviseur kent de mogelijkheden. Loop eens bij ons binnen of bel voor een afspraak.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Woonlastenbescherming
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ