Pechhulp

Pech onderweg is altijd vervelend. Maar het hoeft niet veel tijd en ergernis te kosten. Met een goede dekking voor pechhulp ben je verzekerd van een snelle oplossing.

Wie met pech langs de kant van de weg kwam te staan, belde jarenlang de Wegenwacht. Die is er nog steeds, maar er zijn inmiddels veel meer mogelijkheden om pechhulp in te schakelen. Onze adviseurs weten daar alles van. Je kunt een aparte pechhulpverzekering afsluiten. Maar je kunt ook kiezen voor een aanvullende dekking op uw autoverzekering. Belangrijk is waar je verzekerd wilt zijn van pechhulp. Soms moet je apart kiezen voor pechhulpverlening in eigen woonplaats. En pechhulp in het buitenland is meestal alleen handig als je op vakantie gaat. Dan kun je ook kiezen voor pechhulp via de reisverzekering. Er zijn zelfs hulpdiensten die je zonder abonnement kunt afnemen.

Mooi dat er zo veel opties zijn. Onze adviseurs wijzen je graag de weg naar de beste pechhulp. Loop eens bij ons binnen. We staan je graag te woord.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Onderneming
Zonnepanelen op je bedrijfspand? Laat je vooraf goed informeren!
21 juli 2020

Zonnepanelen op je bedrijfspand? Laat je vooraf goed informeren!

Overweeg je – net als veel andere ondernemers – om zonnepanelen op je bedrijfspand te plaatsen? Bijvoorbeeld omdat je duurzaam wilt ondernemen? Of omdat je wilt besparen op de energiekosten? Bedenk dan dat er risico’s aan zitten. Risico’s die gevolgen hebben voor de verzekering van het pand. Daarom is de eerste stap op weg naar zonne-energie een stap naar je Veldsink adviseur. Want wanneer de panelen eenmaal liggen, maar niet aan de voorwaarden van de verzekeraar voldoen, loop je de kans met een onverzekerd pand te blijven zitten.

Meer nieuws
Pechhulp
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ