Pechhulp

Pech onderweg is altijd vervelend. Maar het hoeft niet veel tijd en ergernis te kosten. Met een goede dekking voor pechhulp ben je verzekerd van een snelle oplossing.

Wie met pech langs de kant van de weg kwam te staan, belde jarenlang de Wegenwacht. Die is er nog steeds, maar er zijn inmiddels veel meer mogelijkheden om pechhulp in te schakelen. Onze adviseurs weten daar alles van. Je kunt een aparte pechhulpverzekering afsluiten. Maar je kunt ook kiezen voor een aanvullende dekking op uw autoverzekering. Belangrijk is waar je verzekerd wilt zijn van pechhulp. Soms moet je apart kiezen voor pechhulpverlening in eigen woonplaats. En pechhulp in het buitenland is meestal alleen handig als je op vakantie gaat. Dan kun je ook kiezen voor pechhulp via de reisverzekering. Er zijn zelfs hulpdiensten die je zonder abonnement kunt afnemen.

Mooi dat er zo veel opties zijn. Onze adviseurs wijzen je graag de weg naar de beste pechhulp. Loop eens bij ons binnen. We staan je graag te woord.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen
10 november 2021

Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen

Je leest het bijna nooit in de krant en het komt ook niet in het journaal, maar iedere winter vinden er gemiddeld maar liefst 2000 schoorsteenbranden plaats. Gelukkig vergoedt je opstalverzekering in de meeste gevallen de schade, tenzij je die had kunnen voorkomen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom zetten we een paar eenvoudige tips voor je op een rij om een schoorsteenbrand te voorkomen.

Meer nieuws
Pechhulp
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden