(Brom)fiets-, scooterverzekering

Het is verplicht om je bromfiets of scooter te verzekeren. Denk na over een goede dekking van je verzekering, want dieven zijn gek op brommers en scooters. 

Eén op de 200 brommers en scooters wordt gestolen. Wij raden je daarom aan om niet alleen een WA-dekking te nemen. Die dekking vergoedt de schade die je per ongeluk aanricht bij iemand anders. Maar als je je eigen brommer of scooter hebt beschadigd of hij wordt gestolen, dan krijg je niets. Het diefstalrisico is groot, dus een allrisk-dekking is slim. Wij weten precies waar je op moet letten, zodat je onbezorgd kunt rijden én parkeren. Wij adviseren ook over de beste manier om diefstal te voorkomen. Ben je minderjarig, dan kun je de verzekering op naam van een van je ouders laten zetten. Onze adviseurs helpen daarbij.

Een fiets hoeft niet verplicht verzekerd te worden. Die oude fiets waar je af en toe een boodschap op doet, is vaak niet veel meer waard en kun je eenvoudig vervangen. Maar een gloednieuwe elektrische fiets is misschien wel de moeite waard om te verzekeren. Bij Veldsink weten we alles van het verzekeren van je fiets.

Wil je meer weten over het verzekeren van je fiets, bromfiets of scooter? Bel ons of loop binnen bij ons kantoor bij jou in de buurt. Wij praten je graag bij en helpen je met het kiezen van jouw verzekering.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
(Brom)fiets-, scooterverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ