(Brom)fiets-, scooterverzekering

Het is verplicht om je bromfiets of scooter te verzekeren. Denk na over een goede dekking van je verzekering, want dieven zijn gek op brommers en scooters. 

Eén op de 200 brommers en scooters wordt gestolen. Wij raden je daarom aan om niet alleen een WA-dekking te nemen. Die dekking vergoedt de schade die je per ongeluk aanricht bij iemand anders. Maar als je je eigen brommer of scooter hebt beschadigd of hij wordt gestolen, dan krijg je niets. Het diefstalrisico is groot, dus een allrisk-dekking is slim. Wij weten precies waar je op moet letten, zodat je onbezorgd kunt rijden én parkeren. Wij adviseren ook over de beste manier om diefstal te voorkomen. Ben je minderjarig, dan kun je de verzekering op naam van een van je ouders laten zetten. Onze adviseurs helpen daarbij.

Een fiets hoeft niet verplicht verzekerd te worden. Die oude fiets waar je af en toe een boodschap op doet, is vaak niet veel meer waard en kun je eenvoudig vervangen. Maar een gloednieuwe elektrische fiets is misschien wel de moeite waard om te verzekeren. Bij Veldsink weten we alles van het verzekeren van je fiets.

Wil je meer weten over het verzekeren van je fiets, bromfiets of scooter? Bel ons of loop binnen bij ons kantoor bij jou in de buurt. Wij praten je graag bij en helpen je met het kiezen van jouw verzekering.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
(Brom)fiets-, scooterverzekering
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden