(Brom)fiets-, scooterverzekering

Het is verplicht om je bromfiets of scooter te verzekeren. Denk na over een goede dekking van je verzekering, want dieven zijn gek op brommers en scooters. 

Eén op de 200 brommers en scooters wordt gestolen. Wij raden u daarom aan om niet alleen een WA-dekking te nemen. Die dekking vergoedt de schade die u per ongeluk aanricht bij iemand anders. Maar als u uw eigen brommer of scooter beschadigt of hij wordt gestolen, dan krijgt u niets. Het diefstalrisico is groot, dus een allrisk-dekking is slim. Wij weten precies waar u op moet letten, zodat u onbezorgd kunt rijden én parkeren. Wij adviseren ook over de beste manier om diefstal te voorkomen. Bent u minderjarig, kan kunt u de verzekering op naam van een van uw ouders laten zetten. Onze adviseurs helpen daarbij.

Een fiets hoeft niet verplicht verzekerd te worden. Die oude fiets waar u af en toe een boodschap op doet is vaak niet veel meer waard en kunt u eenvoudig vervangen. Maar uw gloednieuwe elektrische fiets is misschien wel de moeite waard om te verzekeren. Bij Veldsink weten we alles van het verzekeren van uw fiets.

Wilt u meer weten over het verzekeren van uw fiets, bromfiets of scooter? Bel ons of loop binnen bij ons kantoor bij u in de buurt. Wij praten u graag bij en helpen u met het kiezen van uw verzekering.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
(Brom)fiets-, scooterverzekering
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken