Vervoer

Net als je woning wil je ook je vervoermiddelen beschermen. Veldsink biedt onafhankelijk advies over de verzekering van auto, motor of fiets. Zo ben je altijd goed verzekerd tegen een eerlijke prijs.

Of je nu in een nieuwe Tesla rijdt of een 15 jaar oude diesel: iedereen verzekert zijn auto. Door de jaren heen wissel je een keer van auto, maar wissel je ook van verzekering? Houd je in de gaten of je verzekering nog wel past bij jouw auto? En tegen een aantrekkelijke premie? Wij houden dat voor je bij. Wij kunnen bijna alle autoverzekeringen met elkaar vergelijken en weten wanneer overstappen voor jou gunstig is.

Ook voor bromfietsen, snorfietsen, elektrische fietsen en motoren kunnen wij een uitgebreide vergelijking maken uit bijna alle verzekeraars. Wij zijn gespecialiseerd in vervoerverzekeringen en weten waarop we moeten letten om voor jou de beste verzekering te selecteren.

Meer weten? Bel ons!

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Is jouw huis goed beveiligd tegen inbraak?
26 januari 2021

Is jouw huis goed beveiligd tegen inbraak?

Zeker in de winter met de donkere dagen is het extra belangrijk om goed na te denken over de beveiliging van je huis. De meeste inbrekers zijn gelegenheidsinbrekers die snel genoeg in de gaten hebben of je wel of niet thuis bent. Ze slaan hun slag zonder al te veel voorbereiding. Maak het ze niet té gemakkelijk en zorg voor goed hang- en sluitwerk. Zorg ook voor voldoende (buiten)verlichting met bewegingsmelders en tijdschakelaars en vermijd donkere hoekjes bij deuren en ramen. Wat kun je zélf allemaal doen om inbraak te voorkomen?

Meer nieuws
Vervoer
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ