Vervoer

Net als je woning wil je ook je vervoermiddelen beschermen. Veldsink biedt onafhankelijk advies over de verzekering van auto, motor of fiets. Zo ben je altijd goed verzekerd tegen een eerlijke prijs.

Of je nu in een nieuwe Tesla rijdt of een 15 jaar oude diesel: iedereen verzekert zijn auto. Door de jaren heen wissel je een keer van auto, maar wissel je ook van verzekering? Houd je in de gaten of je verzekering nog wel past bij jouw auto? En tegen een aantrekkelijke premie? Wij houden dat voor je bij. Wij kunnen bijna alle autoverzekeringen met elkaar vergelijken en weten wanneer overstappen voor jou gunstig is.

Ook voor bromfietsen, snorfietsen, elektrische fietsen en motoren kunnen wij een uitgebreide vergelijking maken uit bijna alle verzekeraars. Wij zijn gespecialiseerd in vervoerverzekeringen en weten waarop we moeten letten om voor jou de beste verzekering te selecteren.

Meer weten? Bel ons!

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Vervoer
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden