Reis-/annuleringsverzekering

Op reis gaan is leuk en spannend. Je komt op onbekende plaatsen met onbekende gebruiken. Of misschien vier je elk jaar op dezelfde camping vakantie. Waar je ook bent, een reisverzekering is onmisbare bagage.

Een reisverzekering is via internet zo afgesloten. Maar weet je dan precies waar je voor verzekerd bent? Met de juiste verzekering voorkom je teleurstellingen. Onze adviseurs weten wat je wel en niet betaald krijgt bij schade en ziekte tijdens vakantie. Medische zorg wordt bijvoorbeeld vaak al vergoed door de zorgverzekering. Maar daar zit een maximum aan. Een reisverzekering kan die vergoeding aanvullen. En ook als je een weekendje weg gaat in Nederland, is een reisverzekering handig.

Ga je vaak op stap, dan is een doorlopende reisverzekering prettig. Je hoeft dan niet elke keer een nieuwe verzekering te regelen. Boek je vaak vluchten of overnachtingen, dan heb je ook baat bij een doorlopende annuleringsverzekering.

Een reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten bij ons hoeft niet veel tijd te kosten. Loop gerust bij ons binnen of bel ons voor meer informatie. Dan zorgen wij voor de beste reis- en/of annuleringsverzekering tegen de beste prijs.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Onderneming
Bedrijfspand kopen of huren? De voor- en nadelen
30 juni 2020

Bedrijfspand kopen of huren? De voor- en nadelen

Misschien ben je net begonnen met je eigen onderneming of wil je gaan uitbreiden. Dan begint ook de zoektocht naar een geschikt bedrijfspand. Wat vind je belangrijk? Is de locatie alles? Of let je meer op de beschikbare ruimte? Voordat je een keuze kunt maken tussen kopen of huren, is het handig een financieel plan te maken waarin je vast een paar jaar vooruit kijkt. Dat geeft je meer inzicht in de keuze tussen kopen of huren.

Meer nieuws
Reis-/annuleringsverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ