Reis-/annuleringsverzekering

Op reis gaan is leuk en spannend. U komt op onbekende plaatsen met onbekende gebruiken. Of misschien viert u elk jaar op dezelfde camping uw vakantie. Waar u ook bent, een reisverzekering is onmisbare bagage.

Een reisverzekering is via internet zo afgesloten. Maar weet u dan precies waar u voor verzekerd bent? Met de juiste verzekering voorkomt u teleurstellingen. Onze adviseurs weten wat u wel en niet betaald krijgt bij schade en ziekte op vakantie. Medische zorg wordt bijvoorbeeld vaak al vergoed door uw zorgverzekering. Maar daar zit een maximum aan. Een reisverzekering kan die vergoeding aanvullen. En ook als u een weekendje weg gaat in Nederland, is een reisverzekering handig.

Gaat u vaak op stap, dan is een doorlopende reisverzekering prettig. U hoeft dan niet elke keer een nieuwe verzekering te regelen. Boekt u vaak vluchten of overnachtingen, dan heeft u ook baat bij een doorlopende annuleringsverzekering.

Een reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten bij ons hoeft niet veel tijd te kosten. Loop gerust bij ons binnen of bel ons voor meer informatie. Dan zorgen wij voor de beste reis- en/of annuleringsverzekering tegen de beste prijs.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Reis-/annuleringsverzekering
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken