Kortlopende reisverzekering

Als je op vakantie gaat, heb je een reisverzekering nodig. Die zorgt ervoor dat je goed beschermd bent als er iets vervelends gebeurt.

De kortlopende reisverzekering is een goede oplossing als je eenmaal per jaar op vakantie gaat. Je bent in die periode dan bijvoorbeeld verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging van je bagage. Ook kunnen sommige medische kosten worden vergoed in aanvulling op de vergoeding van uw zorgverzekering.

Veel verzekeraars bieden een reisverzekering. Het is bij het boeken van je vakantie belangrijk om te weten welke kosten je wel en niet vergoed kunt krijgen. Wij weten welke verzekering het beste bij je past. Loop eens binnen bij een kantoor bij jou in de buurt. Je mag ons natuurlijk ook bellen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Kortlopende reisverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ