Kortlopende reisverzekering

Als je op vakantie gaat, heb je een reisverzekering nodig. Die zorgt ervoor dat je goed beschermd bent als er iets vervelends gebeurt.

De kortlopende reisverzekering is een goede oplossing als je eenmaal per jaar op vakantie gaat. Je bent in die periode dan bijvoorbeeld verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging van je bagage. Ook kunnen sommige medische kosten worden vergoed in aanvulling op de vergoeding van uw zorgverzekering.

Veel verzekeraars bieden een reisverzekering. Het is bij het boeken van je vakantie belangrijk om te weten welke kosten je wel en niet vergoed kunt krijgen. Wij weten welke verzekering het beste bij je past. Loop eens binnen bij een kantoor bij jou in de buurt. Je mag ons natuurlijk ook bellen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?
11 maart 2023

Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?

Als je uit elkaar gaat, is dat heel vervelend. Naast dat er emoties spelen moet je ook nadenken over de praktische gevolgen van een scheiding. Neem nou je verzekeringen. In de tijd dat jullie samen waren, hebben jullie waarschijnlijk diverse gezamenlijke verzekeringen afgesloten. Na een scheiding moet je deze allemaal opnieuw bekijken en laten aanpassen naar de nieuwe situatie. Wij hebben de belangrijkste basisverzekeringen voor je op een rijtje gezet met de gevolgen daarvan als je uit elkaar gaat.

Meer nieuws
Kortlopende reisverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden