Annuleringsverzekering

Op reis gaan is voor veel mensen de leukste tijd van het jaar. Het is vervelend als je reis niet door kan gaan. Een annuleringsverzekering kan dan uitkomst bieden.

Bij het boeken van je vakantie denk je meestal niet aan nare gebeurtenissen die jouw vakantieplezier in de weg kunnen staan. Toch gebeurt het regelmatig dat een reis moet worden geannuleerd. Als je een annuleringsverzekering hebt, kun je in een aantal gevallen de kosten die je maakt vergoed krijgen. Bijvoorbeeld als jij of een familielid onverwachts ernstig ziek wordt. Ook als je tijdens je vakantie eerder naar huis moet, kan de annuleringsverzekering een vergoeding bieden.

De voorwaarden van de diverse annuleringsverzekeringen verschillen van elkaar. Wat de ene verzekeraar vergoedt, is bij de ander uitgesloten. Wij weten waar je op moet letten en geven advies over de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Neem gerust contact met ons op, of kom langs om te praten met een van onze adviseurs.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Annuleringsverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ