Op weg

Ben je onderweg met de auto of op reis, dan is het een fijn idee als je beschermd bent tegen de meest voorkomende risico’s op schade. Aan jezelf, je vervoermiddel of aan anderen.

Als autobezitter weet je waarschijnlijk dat een autoverzekering verplicht is. Je kunt zo’n verzekering eenvoudig zelf regelen, maar kies je dan wel voor de beste voorwaarden tegen de beste prijs? Als onafhankelijk adviseur regelen wij de verzekering die het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Wij vergelijken meer dan twintig verzekeraars met elkaar op premie en voorwaarden.

Weet je ook welke aanvullende dekkingen handig kunnen zijn? En hoe zat het ook alweer met de wintersport? Wij geven je graag advies. Daarmee zorg je ervoor dat je altijd goed verzekerd bent tegen een passende premie. Bovendien weet je dan zeker dat je geen overbodige verzekeringen hebt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?
11 maart 2023

Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?

Als je uit elkaar gaat, is dat heel vervelend. Naast dat er emoties spelen moet je ook nadenken over de praktische gevolgen van een scheiding. Neem nou je verzekeringen. In de tijd dat jullie samen waren, hebben jullie waarschijnlijk diverse gezamenlijke verzekeringen afgesloten. Na een scheiding moet je deze allemaal opnieuw bekijken en laten aanpassen naar de nieuwe situatie. Wij hebben de belangrijkste basisverzekeringen voor je op een rijtje gezet met de gevolgen daarvan als je uit elkaar gaat.

Meer nieuws
Op weg
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden