Op weg

Ben je onderweg met de auto of op reis, dan is het een fijn idee als je beschermd bent tegen de meest voorkomende risico’s op schade. Aan jezelf, je vervoermiddel of aan anderen.

Als autobezitter weet je waarschijnlijk dat een autoverzekering verplicht is. Je kunt zo’n verzekering eenvoudig zelf regelen, maar kies je dan wel voor de beste voorwaarden tegen de beste prijs? Als onafhankelijk adviseur regelen wij de verzekering die het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Wij vergelijken meer dan twintig verzekeraars met elkaar op premie en voorwaarden.

Weet je ook welke aanvullende dekkingen handig kunnen zijn? En hoe zat het ook alweer met de wintersport? Wij geven je graag advies. Daarmee zorg je ervoor dat je altijd goed verzekerd bent tegen een passende premie. Bovendien weet je dan zeker dat je geen overbodige verzekeringen hebt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen
10 november 2021

Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen

Je leest het bijna nooit in de krant en het komt ook niet in het journaal, maar iedere winter vinden er gemiddeld maar liefst 2000 schoorsteenbranden plaats. Gelukkig vergoedt je opstalverzekering in de meeste gevallen de schade, tenzij je die had kunnen voorkomen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom zetten we een paar eenvoudige tips voor je op een rij om een schoorsteenbrand te voorkomen.

Meer nieuws
Op weg
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden