Sparen is altijd verstandig. Voor het vervangen van een kapotte wasmachine of voor een nieuwe auto. Voor later. Of gewoon omdat het fijn is wat geld achter de hand te hebben.

Uit onderzoek blijkt dat sparen vaak net zo leuk is als kopen. Sparen wordt helemaal leuk als u precies weet waarvoor u geld opzij zet. En voor ieder spaardoel kunt u bij ons een aparte spaarpot maken. U kunt dan online volgen hoe uw spaargeld groeit. Als u meer of minder wilt inleggen, kunt u dat eenvoudig wijzigen.

Wij geven u persoonlijk advies over sparen. Want voor elk spaardoel is er een andere oplossing mogelijk. Als u geld opzij zet voor de vakantie, wilt u dat geld direct kunnen opnemen. Maar spaart u voor uw kind, dan kunt u het geld best wat langer vastzetten. Dat levert extra rendement op. Onze Zelfstandig Adviseurs van RegioBank kunnen u er alles over vertellen. Wij geven u bovendien handige tips hoe u nog meer geld kunt overhouden om te sparen.

Kom eens langs bij een van onze Zelfstandig Adviseurs van RegioBank. Wij laten u graag zien hoe u bij ons uw spaardoelen kunt realiseren.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
Sparen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ