Geld lenen

geld lenen kost geld

Geld lenen

Bij Veldsink Advies willen we dat je met een gerust gevoel geld leent. Verantwoord lenen noemen we dat. Een lening afsluiten kan de ideale oplossing zijn voor jouw persoonlijk financieringsdoel. Onze adviseurs vertellen je hier graag meer over.

Hoe gaat een lening aanvragen in z’n werk? Hoeveel kost het eigenlijk om geld te lenen? En tot welk bedrag is het voor jou verantwoord om te lenen?

Samen bekijken we kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden die het beste bij jouw situatie passen. Onze adviseurs vergelijken onafhankelijk alle aanbieders voor je. Bij een geschikt voorstel ontvang je direct een offerte, altijd met de laagst mogelijke rente van Nederland!

Adviesgesprek aanvragen

Waarvoor wil je geld lenen?

Geld lenen voor een auto

Met een persoonlijke lening voor een auto weet je precies waar je aan toe bent. Zo staan de rente en de looptijd vast. Met een vast maandbedrag los je elke maand de lening af. De looptijd van de persoonlijke lening wordt afgestemd op de verwachte economische levensduur van het voertuig. Je kunt ook extra boetevrij aflossen als je dat wil. Ook voor andere voertuigen zoals een motor, camper of caravan kun je bij jouw adviseur terecht.

Geld lenen auto financieren Veldsink Krediet

Geld lenen voor de verbouwing of verduurzaming van je huis

Een verbouwing financieren met een persoonlijke lening is vaak veel voordeliger dan je denkt. Als huiseigenaar wil je misschien je woning uitbreiden of verduurzamen.

Wist je dat we hiervoor een speciale huiseigenarenlening hebben? Met deze persoonlijke lening heb je geen extra taxatie-, notaris- of andere afsluitkosten.

Daarnaast zijn er looptijden tot wel 180 maanden mogelijk. Je hoeft geen weken te wachten op het geld en de rente van de lening kun je ook nog fiscaal verrekenen. Ook voor verduurzaming hebben we extra voordelige leenproducten in ons assortiment. Jouw Veldsink adviseur vertelt je hier graag meer over.

verbouwing financieren geld lenen Veldsink Krediet

Besparen op bestaande leningen

Geld besparen door je huidige lening(en) over te sluiten? Wij realiseren het voor je! Heb je een of meerdere leningen lopen, dan kan het geen kwaad om eens te laten bekijken of het niet goedkoper kan.

Soms loopt er nog een doorlopend krediet of een dure roodstand tegen een hele hoge rente. Jouw adviseur inventariseert en bekijkt of er rentevoordeel of een besparing op de huidige maandlast haalbaar is. Door dure leningen naar één overzichtelijke lening samen te voegen tegen een lagere rente en met een vaste aflossing, ben je ook nog eens eerder schuldenvrij.

geld lenen bestaande leningen besparen Veldsink Krediet

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Geld lenen
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden