Stichting HomePlan is in 1997 opgericht om de allerarmsten van een degelijk huis te voorzien. We hebben tijdens onze Kerstbijeenkomst Gerard van Keulen de kans gegeven om het ideaal, het doel van Homeplan,  toe te lichten. Kansarme mensen een stuk geborgenheid te bieden om zo een betere toekomst op te bouwen. Zaken, die in Nederland heel vanzelfsprekend zijn.  Collega’s van o.a. Veldsink Adviesgroep zijn in de gelegenheid gesteld, om geheel vrijblijvend, een kleine donatie te doen voor dit goede doel. Veldsink zou dit dan verdubbelen.

We zijn in onze opzet geslaagd. Door onze gezamelijke actie kan Homeplan een heel huis bouwen. Dit wordt het eerste huisje op het project in Nicaragua.

Stichting Homeplan werd 8 januari j.l. verrast door de spontane komst van Jeannette en Henri Veldsink om de donatie te overhandigen.

Wij geloven dat elk mens in de wereld recht heeft op een veilig onderkomen. Een huis om een thuis te creëren en daarmee een toekomst op te kunnen bouwen.

Henri Veldsink en Gerard van Keulen tijdens de donatie.

Benieuwd naar Stiching Homeplan? Neem eens een kijkje op de website.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
HomePlan
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ