Veldsink Verduurzamers Check

Je woning verduurzamen en energiezuiniger maken kan op allerlei manieren. Denk aan zonnepanelen plaatsen, aardgasloos wonen of andere aanpassingen aan je woning. Maar wat past nu het beste bij jou? Wat levert het op? En ook niet onbelangrijk: hoe pak je het aan?

Geen zorgen. De Veldsink Verduurzamers Check helpt je.

Maak direct een afspraak

Online bespaarcheck

Financieringsadvies op maat

Om je huis en de verduurzaming ervan te financieren, helpen wij je met de beste hypotheekoplossing. We helpen je ook gebruik te maken van subsidies en regelingen.

Online bespaarcheck

Verzekeringsadvies op maat

Van opstal tot inboedel. Al je woonhuisverzekeringen maken we passend bij jouw situatie. Net zoals al je andere verzekeringen.

Online bespaarcheck

Energiebespaaradvies op maat

Door onze samenwerking met De Energiebespaarders maken wij het verduurzamen van je huis gemakkelijk. Je krijgt persoonlijk energiebespaaradvies aan huis.

Nadat ik de bespaarcheck deed, kreeg ik een fijn en duidelijk overzicht van de energiebesparende maatregelen die ik kon nemen voor mijn woning. Ik kon nog flink besparen! Samen met mijn adviseur heb ik daar vorm aan gegeven.
A. Zwart

Actuele artikelen over verduurzaming

Online bespaarcheck

Van een duurzaam huis geniet je nu én straks

Je huis duurzaam en energiezuinig maken: je leest er steeds meer over. Toch aarzelen veel mensen nog om speciaal voor het energiezuinig van je huis maken, geld te lenen. Dat is begrijpelijk, maar in veel gevallen niet nodig. Want van een duurzaam huis geniet je dubbel. Wij geven je een aantal redenen waarom.

Lees meer
Online bespaarcheck

Plannen om je huis te verduurzamen? Zo financier je de verbouwing

Een energiezuinig en duurzaam huis heeft voordelen voor zowel je portemonnee als het milieu. Ben je van plan om op korte termijn een verbouwing te doen en zo je huis te verduurzamen?

Lees meer
Online bespaarcheck

Duurzame voornemens? Zo krijgt je huis een beter energielabel

Een energielabel geeft inzicht in hoeveel energie je huis verbruikt. Label G is niet zuinig, label A zeer zuinig. Vaak geldt: hoe ouder de woning, hoe lager het energielabel. Gelukkig is er dan genoeg ruimte voor verbetering, bijvoorbeeld met isolatie, HR++ glas of een nieuwe ketel.

Lees meer
Online bespaarcheck

Zonnepanelen op je bedrijfspand? Laat je goed informeren!

Overweeg je om zonnepanelen op je bedrijfspand te plaatsen? Bedenk dan dat er risico’s aan zitten. Daarom is de eerste stap op weg naar zonne-energie een stap naar je Veldsink adviseur. Want wanneer de panelen eenmaal liggen, maar niet aan de voorwaarden van de verzekeraar voldoen, loop je de kans met een onverzekerd pand te blijven zitten.

Lees meer
Online bespaarcheck

Sparen, aflossen of investeren in duurzaamheid?

Als je meer inkomsten hebt dan uitgaven, houd je geld over. Maar wat doe je ermee als huiseigenaar? Sparen, je hypotheek aflossen of je huis verduurzamen? Alle drie hebben ze voor- en nadelen. Daarom lopen we de voordelen en de nadelen bij de drie opties na en kun je een weloverwogen beslissing maken wat voor jou het beste past.

Lees meer
Online bespaarcheck

Steek energie in je huis en verduurzaam je woning

Koop je een woning en wil je die graag voorzien van energiebesparende maatregelen? Of wil je je huidige woning daarvoor gaan aanpassen? Met verduurzaming kun je geld besparen, het milieu ontlasten en je wooncomfort verhogen. Veldsink Advies helpt daarbij.

Lees meer
Online bespaarcheck
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden