Het vertrouwde gevoel.

“Grip op jouw financiële situatie zodat jij zorgeloos geniet van het leven”

Iedereen heeft baat bij grip op zijn of haar financiële huishouding. Samen bouwen we aan een langdurige vertrouwensrelatie en bewegen we met je mee.

Dit doen we vanuit een persoonlijk, onafhankelijk financieel advies, dicht bij jou in de buurt.

Direct contact

Stel uw vraag
Afspraak maken

Persoonlijk advies in de buurt


Op 18 juni 2021 werd Leersum overvallen door een enorme valwind met veel schade tot gevolg.
Bert Ceelen (vestigingsmanager Veldsink – Deur) en Kees (klant bij Veldsink – Deur) vertellen over hun ervaringen van die dag.

Dit voorbeeld uit de praktijk laat zien hoe wij door letterlijk dichtbij te zijn en snel te handelen
onze klanten omringen met een vertrouwd gevoel op de momenten dat het er écht toe doet.


Marcel kiest ervoor om voor zijn hypotheek bij zijn vertrouwde Veldsink adviseur langs te gaan.
Ilona van Veldsink – Roelands staat namelijk altijd voor hem klaar en heeft ook bij zijn vorige huizen, naar volle tevredenheid van Marcel, een passende hypotheek geregeld.

Een langdurige relatie met persoonlijk en passend advies iedere keer dat er iets verandert in het leven. Daar doen we het voor!


Arjan ging verhuizen naar de boerderij van zijn schoonouders. Dat het niet zonder slag of stoot zou gaan was al snel duidelijk.
Veldsink – Driekleur heeft hem bijgestaan bij alle stappen en hordes die hij moest nemen om het mogelijk te maken dat niet alleen zijn schoonouders er konden blijven wonen, maar ook dat het terrein voorbereid is op de toekomst.

Altijd klaarstaan voor onze relaties, niet alleen voor het afsluiten van een verzekering of hypotheek, maar zeker ook bij een ingewikkeld traject zoals Arjan heeft afgelegd. Bij dit soort uitdagingen kunnen we echt het verschil maken en dat zorgt voor financiële rust.
En dat is wat wij graag voor onze relaties doen.

Klantverhalen.

In de rubriek klantverhalen deelt Veldsink Advies verhalen van klanten. Wat doen ze in het dagelijks leven? Wat drijft ze? Waarom zijn ze klant van Veldsink Advies? Dit keer delen we het verhaal van Ronald van Ampting van S – IP uit Valkenswaard. Ronald is al 16 jaar klant bij Veldsink – Bekx in Mierlo, inmiddels zowel privé als zakelijk.

“Kort geleden heb ik schade gehad aan mijn horloge tijdens de verbouwing. Mijn dochter had schade aan haar iPhone. Eén belletje naar Veldsink met ter aanvulling een mail met foto’s en het was geregeld! Zonder tussenkomst van de verzekeraar. Geen langdradige verhalen. Dat is waarom ik bij Veldsink – Bekx verzekerd ben.”

Lees meer

Ronald van Ampting, S-IP

 • Fleur
 • Richard
 • Naomi
 • Lars en Moniek
 • Bob en Els

Fleur werkt parttime als dierenarts in een asiel maar is er nu aan toe om haar droom waar te maken: een eigen dierenartspraktijk aan huis. Daarvoor gaat ze dat te kleine appartement midden in de stad verlaten en wil ze wonen en werken in het dorp vlakbij. Heerlijk wonen in een rustige omgeving met alle faciliteiten in de buurt en toch een snelle verbinding naar de drukte van de stad.

 

Haar financieel adviseur is al voor haar nagegaan wat de  financiële mogelijkheden zijn, zodat Fleur gericht kan zoeken. Ze weet dat het aanbod van geschikte panden schaars is en de prijs hoog. Toch heeft ze een pareltje gevonden net buiten het dorpscentrum. Ze komt net uit de bezichtiging van het huis van haar dromen en heeft een voorlopig bod gedaan. Fleur belt haar adviseur die vertelt dat het wel goed komt met de hypotheek. Het huis kan dus zomaar van haar zijn! Ook maakt ze meteen een afspraak om alle andere zaken te regelen die komen kijken bij het opzetten van haar eigen praktijk. Daarmee krijgt Fleur advies dat helemaal op haar situatie is gericht. Ze weet dat ze geen onnodige risico’s loopt en dat geeft haar een vertrouwd gevoel.

 

Omringd door een vertrouwd gevoel

Wat is dat vertrouwde gevoel

Wat er gebeurt in je leven is niet altijd te voorspellen. Wat je wel weet is dat je adviseur er altijd voor je is. Je adviseur is als een goede buur waar je altijd even bij op de koffie kunt. Bij wie jij je verhaal kwijt kunt. Die je inzicht geeft in de risico’s die je loopt. Die jouw taal spreekt en weet wat bij jou past. Ook die dingen waar je zelf niet eens over hebt nágedacht. Je adviseur creëert oplossingen voor je op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en sparen. Met als doel je te ontzorgen en te
beschermen in zowel je privésituatie als je zakelijke belangen. Ook dan zijn we er voor jou.

 

“Gun jezelf óók de financiële vrijheid om je toekomst tegemoet te gaan op de manier die bij jou past”

Tijdens zijn mbo-opleiding tot software developer vatte Richard het plan op om als zelfstandige aan het werk te gaan. Dit was altijd zijn grote droom! Om goed beslagen ten ijs te komen besloot hij bewust om naast zijn eerste freelance werkklussen ook een deeltijdstudie hbo commerciële economie op te pakken. Die heeft hij net succesvol afgerond waardoor hij nu fulltime aan het werk kan in zijn eigen bedrijf.

 

Het eigen baas zijn bevalt Richard goed. Hij wil graag meer opdrachten binnenhalen om een volwaardig inkomen te genereren, dus hij herziet zijn eigen website naar de nieuwste online inzichten. Het is tenslotte zijn visitekaartje. Nu kan hij zijn eigen bedrijf écht op stoom brengen. Dankzij goede referenties komen er al snel een aantal leuke opdrachten op zijn pad. Alleen als zelfstandig ondernemer is het best lastig om lang vooruit te kijken. Hij wil voor zijn bedrijf maar ook voor zichzelf iets van zekerheid inbouwen om zonder financiële zorgen de toekomst in te gaan. Want stel dat hij onverwachts uitvalt, hoe moet het dan met zijn bedrijf en zijn klanten? En heeft Richard dan nog wel een inkomen om van te leven? Moet hij daar niet iets voor regelen? En kan hij ook wel een pensioen opbouwen?

 

Omringd door een vertrouwd gevoel

Ook al heeft Richard het internet in zijn vingers, door zijn drukke leven heeft hij weinig tijd om zich online goed te verdiepen in wat er bij komt kijken om zijn bedrijf en zijn eigen inkomen veilig te stellen. Een bevriende oud-studiegenoot wijst hem op een financieel adviseur van Veldsink Advies. Richard besluit niet te wachten en belt meteen op om zijn vraag voor te leggen. Deze reageert meteen en de afspraak voor het eerste kennismakingsgesprek is snel gemaakt. Richard weet dat hij zo meer duidelijkheid gaat krijgen over zijn financiële toekomst. Met een gerust en vertrouwd gevoel begint hij enthousiast aan zijn werkdag.

 

Wat is dat vertrouwde gevoel

Wat er gebeurt in je leven is niet altijd te voorspellen. Wat je wel weet is dat je adviseur er altijd voor je is. Je adviseur is als een goede buur waar je altijd even bij op de koffie kunt. Bij wie jij je verhaal kwijt kunt. Die je inzicht geeft in de risico’s die je loopt. Die jouw taal spreekt en weet wat bij jou past. Ook die dingen waar je zelf niet eens over hebt nágedacht. Je adviseur creëert oplossingen voor je op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en sparen. Met als doel je te ontzorgen en te
beschermen in zowel je privésituatie als je zakelijke belangen. Ook dan zijn we er voor jou.

 

“Gun jezelf óók de financiële vrijheid om je toekomst tegemoet te gaan op de manier die bij jou past”

Naomi (24) is vorig jaar afgestudeerd in een maatschappelijke richting. Door de gespannen arbeidsmarkt kon ze haar baan uitkiezen. Ze kon meteen aan de slag bij een grote zorginstelling en houdt zich bezig met jeugdzorg. Van haar eerste verdiende geld heeft ze net een auto gekocht. Via social media en de aanbevelingen die ze online heeft gecheckt, is ze bij Veldsink terecht gekomen voor haar autoverzekering. Een fijne eerste (online) kennismaking, wel zo gemakkelijk!

 

Als ze niet aan het werk is, besteedt ze veel tijd aan salsa dansen. Naomi gaat veel naar festivals en dansavonden. Door haar Zuid-Amerikaanse roots zit muziek en dans in haar bloed. Daarnaast betekent dit ook dat familie en samen (gezond) eten voor haar erg belangrijk zijn. Natuurlijk gaat ze ook regelmatig op stap met vriendinnen. Een cocktail drinken en dansen tot ze erbij neervallen!

 

Omringd door een vertrouwd gevoel

Naomi heeft twee grote dromen. De eerste droom gaat over een eigen bedrijf. Ze werkt dan wel in de publieke sector maar dat wil niet zeggen dat ze geen commerciële instelling heeft! Ze fantaseert af en toe over een zorgboerderij of een educatief centrum. Ze maakt dan wat schetsen, aantekeningen en berekeningen. Ze heeft er geen haast mee en moet zich eerst nog eens goed laten informeren. Eerst maar eens een paar jaar ervaring op doen en leren van haar collega’s.

 

Over die droom kan ze fijn praten met haar vriend met wie ze nu een paar maanden samen is. Het gaat super goed en ze zijn veel samen. Net zoals zij woont hij in een klein maar sfeervol huurappartement in de stad. Ze voelen zich thuis bij elkaar en hebben daarnaast ook ieder hun eigen bezigheden. Pas geleden hebben ze voor het eerst over samenwonen gesproken. Een eigen koopwoning in haar geboortedorp is de andere droom van Naomi. Er is een hele leuke wijk waar allerlei soorten woningen staan, die haar erg aanspreekt. De komende tijd zetten ze samen de volgende stappen om zich te oriënteren op buurten en huizen. Misschien moeten ze daar maar eens fysiek voor op de koffie bij Veldsink. Na die eerste positieve ervaring met haar autoverzekering voelt dat voor haar als een vanzelfsprekende route.

 

Wat is dat vertrouwde gevoel

Wat er gebeurt in je leven is niet altijd te voorspellen. Wat je wel weet is dat je adviseur er altijd voor je is. Je adviseur is als een goede buur waar je altijd even bij op de koffie kunt. Bij wie jij je verhaal kwijt kunt. Die je inzicht geeft in de risico’s die je loopt. Die jouw taal spreekt en weet wat bij jou past. Ook die dingen waar je zelf niet eens over hebt nágedacht. Je adviseur creëert oplossingen voor je op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en sparen. Met als doel je te ontzorgen en te beschermen in zowel je privésituatie als je zakelijke belangen. Ook dan zijn we er voor jou.

 

“Gun jezelf óók de financiële vrijheid om je toekomst tegemoet te gaan op de manier die bij jou past”

Lars (50) is nog steeds gek op Moniek (48), zijn jeugdliefde met wie hij later dit jaar 25 jaar getrouwd is. Moniek is al druk bezig met de voorbereidingen voor deze feestdag, waar ze met hun gezin, vrienden en hun ouders – nu ze er nog zijn – oude herinneringen ophalen en mooie nieuwe herinneringen willen maken. De huwelijksreis ging destijds een paar dagen naar romantisch Parijs, want in hun begintijd hadden ze niet zoveel geld. Ze houden van reizen en hebben interesse in andere culturen dus gaan ze na hun 25-jarig huwelijksfeest, samen met de kinderen, een rondreis maken door Zuid-Afrika.

 

Daar kijken ze enorm naar uit want de kinderen zien ze logischerwijs steeds minder. Ze studeren allebei en wonen op kamers. Een of twee keer per maand komen ze naar huis en dan doen ze als gezin leuke dingen. Hun goed onderhouden twee onder een kap in de gezellige buurt heeft op termijn voldoende mogelijkheden om die te verbouwen tot een droomhuis voor hun tweetjes. Moniek verzamelt op haar vrije vrijdag al eens wat afbeeldingen op een moodboard voor een eigen creatief atelier in huis. Gelukkig heeft ze wekelijks tijd voor zichzelf door haar parttime baan als recruiter. Met een grote pot thee droomt ze dan weg over deze aanstaande nieuwe fase in hun leven. Met haar vriendinnen kan ze hier tijdens een gezellig middagje winkelen ook heerlijk over kletsen. Met meer financiële ruimte kunnen ze misschien wel meer reizen maken. Maar eerst wil ze dat de kinderen hun studie afronden en een eigen, zelfstandig leven opbouwen. Zij en Lars willen hen daar zo goed mogelijk bij helpen.

 

Omringd door een vertrouwd gevoel

Ook Lars denkt wel eens aan een flinke verbouwing. Bijvoorbeeld aan een mooie overkapping met buitenkeuken. En misschien wel een jacuzzi of hottub. Hij heeft er kijk op, want hij is al jaren fulltime projectleider in de bouw. Hij kent het nuchtere wereldje door en door en gaat nog steeds fluitend naar zijn werk. En als hij het af en toe eens wat drukker heeft, kan hij zich gelukkig goed afreageren tijdens de wekelijkse voetbalavond. Na het voetballen drinkt hij samen met de mannen uit zijn team gezellig een biertje in de kantine of in hun stamkroeg.

 

Lars en Moniek hebben afgesproken dat ze na hun reis naar Zuid-Afrika een afspraak maken met hun adviseur bij Veldsink om alvast eens van gedachten te wisselen over hun volgende levensfase. Een eerste oriëntatie over mogelijkheden en risico’s. Het heeft geen haast, want dat komt wel goed. Ze kennen hun vertrouwde adviseur ook goed en al lang. Omdat zowel hun hypotheek als alle verzekeringen bij Veldsink zijn ondergebracht, is het logisch om voor dit nieuwe financiële vraagstuk bij haar aan te kloppen. Ze maken zich dan ook totaal geen zorgen dat ze met haar aan hun zijde de juiste keuzes gaan maken bij deze nieuwe fase in hun onbezorgde leven.

 

Wat is dat vertrouwde gevoel

Wat er gebeurt in je leven is niet altijd te voorspellen. Wat je wel weet is dat je adviseur er altijd voor je is. Je adviseur is als een goede buur waar je altijd even bij op de koffie kunt. Bij wie jij je verhaal kwijt kunt. Die je inzicht geeft in de risico’s die je loopt. Die jouw taal spreekt en weet wat bij jou past. Ook die dingen waar je zelf niet eens over hebt nágedacht. Je adviseur creëert oplossingen voor je op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en sparen. Met als doel je te ontzorgen en te beschermen in zowel je privésituatie als je zakelijke belangen. Ook dan zijn we er voor jou.

 

“Gun jezelf óók de financiële vrijheid om je toekomst tegemoet te gaan op de manier die bij jou past”

Bob (73) en Els (69) zijn net terug van hun vakantie in Kroatië. Sinds hun pensioen trekken ze vooral in het voor- en najaar met hun camper door heel Europa. In de zomer vinden ze het op veel plekken te warm en bovendien zijn ze dan graag in Nederland om met hun kleinkinderen thuis vakantie te vieren. Ze zijn de trotse opa en oma van vijf tieners die gelukkig nog heel graag bij hun grootouders komen barbecueën. Of ze gaan op de elektrische fiets tussen de maisvelden door naar het volgende dorp om samen een ijsje te halen of een terrasje te pakken.

 

De aanschaf en de verzekering van de camper en de elektrische fietsen was destijds zo geregeld bij hun vaste adviseur bij Veldsink. Gelukkig hadden ze hun vorige huis goed kunnen verkopen en gaf de overwaarde hen de ruimte voor deze aanschaf. Nu wonen ze hier alweer een aantal jaren in de kleine bungalow, in een gezellige buurt en dichterbij alle faciliteiten, maar in het verleden zijn ze een aantal keer verhuisd voor het werk van Bob, die als operator bij grote chemische bedrijven werkte. Voor Els was dat geen probleem. Ze vindt snel haar weg, maakt vlot contact en kon altijd een baan in de zorg vinden in een andere stad. Met haar zorgzame karakter vond Els ook hier snel aansluiting in de buurt.

 

Omringd door een vertrouwd gevoel

Als ze niet met de camper onderweg zijn, fietsen Bob en Els graag door de landelijke omgeving. Bob weet veel over de natuur en de geschiedenis van de streek, wat altijd een interessant verhaal oplevert. In de winter helpt hij in het spoorwegmuseum in het dorp, waar zijn technische achtergrond goed van pas komt. Els helpt als vrijwilliger in het plaatselijke bejaardenhuis. Met veel liefde rijdt ze de bewoners met de rolstoel door het dorp. Ze gaat ook wekelijks bridgen met haar vriendinnen, om haar hersenen nog een beetje te laten kraken. Ze is gelukkig nog altijd heel goed in het onthouden van de kaarten, net als in het onthouden van namen.

 

Voordat ze er in het najaar weer op uit trekken gaan Bob en Els langs bij hun adviseur van Veldsink. Ze vinden het fijn om elk jaar even alle financiële zaken door te lopen. Ze zijn blij dat hun (dikke) dossier, want ze zijn al klant bij Veldsink vanaf het ontstaan, een paar jaar geleden bij hun verhuizing naar deze wijk, zorgvuldig is overgedragen. In al die jaren was het persoonlijk advies altijd in de buurt, onafhankelijk van waar ze woonden. Ook vanuit hun fijne bungalow blijven ze genieten van hun vrije tijd en hun gezin, wetende dat al hun financiële zaken perfect geregeld zijn.

 

Wat is dat vertrouwde gevoel

Wat er gebeurt in je leven is niet altijd te voorspellen. Wat je wel weet is dat je adviseur er altijd voor je is. Je adviseur is als een goede buur waar je altijd even bij op de koffie kunt. Bij wie jij je verhaal kwijt kunt. Die je inzicht geeft in de risico’s die je loopt. Die jouw taal spreekt en weet wat bij jou past. Ook die dingen waar je zelf niet eens over hebt nágedacht. Je adviseur creëert oplossingen voor je op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en sparen. Met als doel je te ontzorgen en te beschermen in zowel je privésituatie als je zakelijke belangen. Ook dan zijn we er voor jou.

 

“Gun jezelf óók de financiële vrijheid om je toekomst tegemoet te gaan op de manier die bij jou past”

Ook dan zijn we er voor jou.

Omringd door een vertrouwd gevoel

Hypotheken

 

Omringd door een vertrouwd gevoel

Verzekeringen

 

Omringd door een vertrouwd gevoel

Pensioen

 

Omringd door een vertrouwd gevoel

Betalen & Sparen

 

Wat er gebeurt in je leven is niet altijd te voorspellen. Wij geven je inzicht in de risico’s die je loopt. Met deze
risico’s in beeld creëren we oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en sparen. Ons doel is je
ontzorgen en beschermen in zowel je privésituatie als je zakelijke belangen. Ook dan zijn we er voor jou.

Omringd door een vertrouwd gevoel
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden