Ken jij alle risico’s die je loopt?

Je hebt een baan of bent zelfstandig ondernemer. Je hebt je maandelijkse inkomen en je werkgever (of jijzelf) voorziet in je pensioen ‘voor later’. Ook de voorzieningen om je werk te kunnen doen zijn op orde, of weet je dat niet zeker? Als werkende sta je er niet iedere dag bij stil en dat hoeft ook niet. Er zijn echter wel risico’s waar je niet snel aan denkt of die je vaak over het hoofd ziet omdat je niet weet dat je ze loopt.

Die vergeten risico’s: wij weten welke het zijn en helpen je in kaart te brengen welke er in jouw situatie spelen en wat je kunt doen om jouw inkomen veilig te stellen en de juiste voorzieningen te treffen. Indien nodig helpen we je bij het uitzoeken van de verzekering die het best bij jouw situatie past. Zodat jij je omringd voelt door een vertrouwd gevoel.

Op deze pagina lees je er meer over. Wil je weten welke vergeten risico’s jij hebt? Neem dan contact op met jouw adviseur of het kantoor bij jou in de buurt. Wij helpen je graag.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Nieuws

Omringd door een vertrouwd gevoel

Hoe zorg je goed voor jouw medewerkers die onderweg zijn?

Medewerkers die onderweg zijn voor het werk, lopen ook risico op een ongeval of letsel. Ben je daar als werkgever voldoende op voorbereid?

Lees meer
Omringd door een vertrouwd gevoel
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden