Jouw verzekeringen Goed voor Elkaar

De Goed voor Elkaar producten zijn ontwikkeld met een zeer ruime en complete standaard dekking. De dekking is op verschillende onderdelen zelfs veel uitgebreider dan bij andere verzekeringen. Waar je vaak nog aanvullend verzekerd moet zijn, zit dit nu al inbegrepen in de standaard dekking. Dat is ook voor de prijs gunstig, want we weten allemaal: aanvullend verzekerd zijn betekent ook een hogere premie betalen.

Binnen de Goed voor Elkaar lijn heb je de mogelijkheid jouw ideale verzekerings­pakket samen te stellen. Ook profiteer je van een pakketkorting tot maar liefst 12% van je premie. Dat is nog eens goed voor elkaar!

De 5 verzekeringen die je écht wilt hebben

Goed voor Elkaar

Aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een aansprakelijkheidsverzekering is daarbij onmisbaar. De kosten van schade kunnen namelijk hoog oplopen. Met de Goed voor Elkaar aansprakelijkheidsverzekering ben je ruim verzekerd voor schade die je veroorzaakt aan anderen.

Goed voor Elkaar

Woonhuis

Je huis en alle vaste zaken die daarbij horen zijn ruim verzekerd voor schade door brand, storm of inbraak met de Goed voor Elkaar Woonhuisverzekering. Met deze woonhuisverzekering zijn alle onderdelen die in en aan het huis vastzitten allrisk verzekerd.

Goed voor Elkaar

Inboedel

Met de Goed voor Elkaar Inboedelverzekering verzeker je spullen in huis voor bijvoorbeeld brand-, storm-, neerslag-, hagel- of waterschade of diefstal. Ook de schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt valt binnen de verzekering.

Goed voor Elkaar

Personenauto

Hoe voorzichtig je ook bent, er kan van alles met een auto gebeuren. Wat als iemand met een winkelkarretje tegen je geparkeerde auto is gereden en geen spoor van de dader? Of schade door vandalisme? En wat als je een paaltje over het hoofd hebt gezien? Met de Goed voor Elkaar personenautoverzekering ben je goed verzekerd voor de meest voorkomende risico’s.

Goed voor Elkaar

Ongevallen

Wist je dat ruim 50% van de ongevallen thuis gebeuren? Gelukkig loopt het vaak goed af. Het is slim om ook rekening te houden met een minder goede afloop. Wat zijn de financiële gevolgen als je blijvend invalide raakt? Met de Goed voor Elkaar Gezinsongevallenverzekering ben je verzekerd na een ongeval met blijvende invaliditeit of wanneer je komt te overlijden.

Goed voor Elkaar

Totaalpakket met korting

Speciaal voor jou hebben we een flexibel Totaalpakket samengesteld dat perfect afgestemd kan worden op jouw situatie. Zo kun je andere verzekeringsproducten met de Goed voor Elkaar producten combineren. Zo stel je jouw ideale verzekeringspakket samen en profiteer je van een fijne pakketkorting tot maar liefst 12%.

Veldsink Verzekeringscheck

Ben je nog goed verzekerd? Kun je ergens op besparen of zijn er aanpassingen nodig voor meer zekerheid? Met de Veldsink Verzekeringscheck vergelijken we jouw verzekeringen voor je en bekijken we of deze up-to-date zijn. Kosteloos en vrijblijvend. Zo weet jij of je goed verzekerd bent, je ergens op kunt besparen en er aanpassingen nodig zijn voor meer zekerheid.

Ja, ik wil een afspraak

Goed voor Elkaar
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden