Het verhaal van Veldsink Advies

In 1979 is het familiebedrijf Veldsink Advies opgericht. Het doel van Jan Veldsink en zijn vrouw Elly was om een vast aanspreekpunt te worden voor klanten op het gebied van financiële vraagstukken. In die tijd was het starten van een assurantie- en financieel adviesbureau net even anders dan nu. Ze begonnen op de zolderkamer zonder ook maar één klant. Maar door hard werken en een juiste visie op dienstverlening richting klanten, sloeg het idee aan. Jan en Elly werden de Local Hero’s van het dorp.

Al gauw kwamen er medewerkers bij, die zich konden vinden in de filosofie en werkwijze van Veldsink. In 1981, twee jaar na de oprichting, begon de uitbreiding met een vestiging in Tilburg. Het duurt vervolgens tot 2001 voordat er een derde vestiging bij komt. In Middelburg wordt een overname gedaan en een jaar later, in 2002, wordt ook in Veldhoven een vestiging geopend.

In 2009 groeit Veldsink weer verder en vanaf daar wordt de groei gestaag doorgezet. Nu, 40 jaar na de oprichting, bestaan we uit 40 kleine en middelgrote kantoren en zijn we het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland. Onze kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant. Met zo’n 350 werknemers bieden we op alle kantoren financieel advies in de volledige breedte, zoals Jan en Elly dat 40 jaar geleden voor ogen hadden. Klanten kunnen binnen lopen voor vragen omtrent verzekeringen (particulier en zakelijk), hypotheken en pensioenen. Ook hebben we bij ongeveer de helft van onze kantoren een Regiobank aangesloten, zodat de klant ook voor vragen omtrent betalen en sparen bij ons terecht kan.

 

Wie zijn we voor onze klanten?

Voor onze klanten zijn wij een Local Hero. Een persoonlijk aanspreekpunt in de wirwar van digitale aanbieders. Een kantoor in het centrum van het dorp waar mensen nog gewoon binnen kunnen lopen en geholpen worden. Of het nou gaat om een schade die ingediend moet worden, een vraag over het oversluiten van een hypotheek, of het regelen van bedrijfsmatige verzekeringen voor een lokaal MKB-bedrijf: alles kan.

Wat we óók zijn voor de klant, is een onafhankelijke partij die écht naar de persoonlijke situatie kijkt. Zonder verplichtingen of afspraken met verzekeraars en geldverstrekkers. We kijken niet of de klant bij ons product past, maar welk product bij de klant past. Een werkwijze die gewaardeerd wordt door onze klanten én onze adviseurs.

We hebben 'n zeer goed advies en uitleg van de adviseur gekregen over al onze vragen die niet altijd makkelijk waren. Naar onze tevredenheid heeft de adviseur deze uitstekend kunnen beantwoorden. Wij waren ruim 40 jaar bij 'n ander advies kantoor verzekerd , maar deze gaat het rustiger aan doen. En omdat wij bij eventuele callimiteiten persoonlijk contact op prijs stellen, zijn wij over gegaan naar Veldsink Nuenen. Nogmaals, heel tevreden over zijn uitleg. TOPPIE!!!
Riny W.
De adviseur kwam zijn afspraken na en dacht mee in het belang van ons als klant. Zo is de verzekeringsportefeuille overgenomen van het IAK zonder de verzekeringen die elders voordeliger waren. De gesprekken vonden in een open sfeer en op professionele wijze plaats. Wij hebben in de adviseur, voor verzekeringszaken, een bekend aanspreekpunt bij Veldsink in Nuenen.
Martijn W.
Super goed en vriendelijk geholpen. Goed advies gehad en een goede afhandeling van de schade
Linda P.
Werken bij – Wie is Veldsink Advies?
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Date Format: DD dash MM dash YYYY