Je werkt niet voor niets!

Dat we sinds 2019 het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland zijn, is natuurlijk al ontzettend gaaf. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een organisatie waarin de basis gelegd is voor de toekomst en waar je onderdeel kan worden van het succes. Bij Veldsink werken we hard en daar krijgen onze werknemers natuurlijk ook wat voor terug. Een arbeidsrelatie is ten slotte tweerichtingsverkeer en dat beseffen we ons maar al te goed!

 

happy employee

De arbeidsvoorwaarden

Bij werk hoort natuurlijk salaris. We werken ten slotte om te leven. Tijdens de sollicitatiegesprekken kijken we goed naar jouw kwaliteiten, competenties en ervaring en doen we een passend salarisvoorstel.

Naast een vast salaris, kun je als buitendienst adviseur aanspraak maken op een variabele beloning als je aan alle targets voldoet. Per functie bekijken we ook de noodzaak van een laptop, telefoon en leaseauto. Als deze nodig om je functie uit te oefenen, faciliteren we je daarin!

Verder kun je rekenen op:

 • 29 vakantiedagen
 • Vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding bij meer dan 10 kilometer enkele reis woon-werkverkeer
 • Collectieve zorgverzekering
 • Een goede pensioenregeling
contract

Een extraatje van Veldsink

Werken bij een bedrijf dat in de verzekeringen zit, heeft zo zijn voordelen. Als jij je verzekeringspakket onder brengt bij een Veldsink kantoor bij jou in de buurt, krijg je tot 40% personeelskorting op je pakket. Een mooie toevoeging op ons arbeidsvoorwaardenpakket, wat zomaar een paar tientjes in de maand kan schelen!

De Veldsink dagen

Elk jaar organiseren wij de Veldsink Dagen. Door werknemers, voor werknemers. Op verschillende locaties in Nederland worden alle Veldsink collega’s in groepen ontvangen om met elkaar te werken aan groei en ontwikkeling. Op deze dagen word je door de directie meegenomen in de ontwikkelingen van onze organisatie middels een presentatie. Je volgt plenaire sessies met vakgenoten waarin vak gerelateerde thema’s worden besproken en workshops worden gegeven.

Na de lunch volgt nog een verrassingselement. De ene keer een teambuildingssessie, de andere keer een handige cursus, zoals timemanagement. Na een gezellige borrel wordt de dag afgesloten en kun je alle theorie in de praktijk toe gaan passen.

icons

Staff-afdelingen

De 40 kantoren van Veldsink Advies zijn onderdeel van een holding, de Veldsink Groep. Een groep met 10 BV’s die allemaal actief zijn in de financiële dienstverlening. Niet dat je daar in je dagelijkse werk iets van merkt. Het is ons gelukt om als grote organisatie flexibel te blijven en ruimte te laten voor creativiteit van onze werknemers.

Om al deze bedrijven te ondersteunen, hebben we een aantal staff-afdelingen in Nuenen gecreëerd. Denk aan een afdeling HR, Marketing & Communicatie, Facilitair en ICT. Alle kantoren kunnen gebruik maken van deze expertiseafdelingen en worden proactief ondersteund bij alle mogelijke vraagstukken.

Voor jou als adviseur natuurlijk wel zo prettig dat er een flink bedrijf achter zit. Niet alleen voor de zekerheid van het voortbestaan van onze organisatie, maar ook zodat je als klein kantoor niet alles zelf hoeft uit te vinden. Want elkaar helpen, daar leren we allemaal toch het meeste van!

Werken bij – Wat krijg je ervoor terug?
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Date Format: DD dash MM dash YYYY