Werken bij Veldsink Advies

Bekijk alle vacatures

 

Wie werken er bij ons?

Benieuwd om te horen hoe het eraan toe gaat op de werkvloer? Jouw toekomstige collega’s vertellen het met plezier! We hebben een aantal collega’s gevraagd hoe zij het werken bij Veldsink Advies ervaren. Zij delen graag hun mening en ervaringen, zodat je een beter beeld krijgt van wat je kunt verwachten bij ons familiebedrijf!

 

 

Jouw toekomstige collega’s aan het woord

Maria Silveira – Vestigingsmanager

maria silveira

 

 

Ik ben een mensen mens en Veldsink past daarom perfect bij wie ik ben. Bij Veldsink heb ik de ruimte om écht van betekenis te zijn voor de klanten en mijn team. Altijd dichtbij, met vertrouwen als basis voor de samenwerking. Ik kan ondernemen en lokaal van toegevoegde waarde zijn, dat geeft een fijn gevoel!”

 

 

 

“In 1998 ben ik begonnen als schade adviseur bij Veldsink Advies te Nuenen. Tot op de dag van vandaag, heb ik er nog geen moment spijt van gehad. Het is de afwisseling in een sterk groeiende organisatie wat mijn werk veelzijdig en leuk maakt. Iedere dag heb ik weer zin om naar mijn werk te gaan.”

Ernest Baeten – Schadebehandelaar

Ernest Baeten

Shirley Verdaasdonk – Adviseur Binnendienst

Shirley Verdaasdonk

 

 

“Veldsink voelt voor mij als warm thuis komen op de werkplek. Door de mogelijkheden die Veldsink mij biedt, kan ik de service aan onze klanten verlenen waardoor de klant zich ook écht klant voelt. Fijne behulpzame collega’s zorgen ook nog eens gezellige en open werksfeer. Ik hoop hier nog lang te mogen werken.”

 

 

‘’Iedere klant is anders; daarom is het enorm fijn dat je als onafhankelijk adviseur ook kunt adviseren wat daadwerkelijk het beste is voor de klant. Daarnaast ben ik nu het persoonlijk aanspreekpunt voor de klant, waardoor je ook de klant echt leert kennen (en andersom). Mede door de korte lijntjes met de klant is geen dag hetzelfde, je kunt vooraf niet aangeven wat en wanneer je welke werkzaamheden gaat doen.’’

 

Marc van Bree – Adviseur

Marc van Bree

Vacatures

Werken bij – Jouw collega’s
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ