Veldsink Advies breidt haar netwerk uit met 60e local hero

Gepubliceerd op 08 maart 2021

Financiële zekerheid

Persbericht

Veldsink Advies, de intermediairtak van Veldsink Groep, versterkt met terugwerkende kracht per 1  januari 2021 haar positie in Nederland door een meerderheidsbelang te nemen in Schinkel Adviesgroep BV te Oost-Souburg. Met deze overname telt Veldsink Advies nu 60 kantoren, verspreid over 11 provincies in Nederland.

Steeds meer eigenaren van assurantiekantoren zien de toegevoegde waarde in van de ‘local hero’ met een grote mate van behoud van de eigen identiteit in combinatie met de kracht van het familiebedrijf als grote broer; echt bezig zijn met het adviseren van je klanten en de rest aan anderen overlaten. Veldsink doet dit al meer dan 42 jaar succesvol en bouwt daardoor gestaag door aan haar fijnmazig kantorennet.

Overnames in 2021 

Schinkel Adviesgroep is een echte local hero met meer dan 2 miljoen omzet en 24 medewerkers. Zij bieden een totaalpakket aan financiële diensten voor particuliere en zakelijke klanten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, betalen en sparen. Erik Dellebeke en Marcel Janse blijven de directie van het kantoor voeren en het kantoor gaat verder onder de naam Veldsink – Schinkel.
Naast de overname van Schinkel Adviesgroep heeft Veldsink Advies per 1 januari jl. eveneens overnames gedaan in Bathmen, Leersum, Aalsmeer en Deventer.
In Bathmen is Robert Scholten Assurantiën BV overgenomen. Robert blijft aan als directeur van Veldsink – Scholten om samen de vestiging verder te laten groeien.
In Leersum is Deur Financiële Diensten BV overgenomen. Theo Deur wil meer aandacht besteden aan zijn makelaardij en blijft daardoor nauw betrokken bij Veldsink – Deur.
In Aalsmeer is AVA overgenomen. Hierbij speelde gezondheidsredenen een dominante rol. Dit kantoor wordt versterkt met de RegioBank uit Kudelstaart en gaat verder als Veldsink – AVA.
In Deventer is Assurantiekantoor van 1877 H.M. Scheeffer BV overgenomen. Scheeffer is een gerenommeerd advieskantoor – voorheen ook verzekeraar – en specialist op het gebied van het verzekeren van molens. Egbert Scheeffer blijft directeur van Veldsink – Scheeffer.

Over Veldsink Advies

Familiebedrijf Veldsink Advies staat al ruim 42 jaar symbool voor persoonlijk en onafhankelijk financieel advies. Met dienstverlening op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen investeert het bedrijf in langdurige relaties met particulieren en ondernemers, met als missie het bieden van financiële rust.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Veldsink Advies breidt haar netwerk uit met 60e local hero
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden