Ongevallenverzekering

Er zijn verzekeringen waar je niet snel aan denkt. De ongevallenverzekering is er zo één. Toch kan hij waardevol zijn, want de gevolgen van een ongeval kunnen ingrijpend zijn.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat cliché kennen we allemaal. Door een ongeval kan je leven er van het ene op het andere moment totaal anders uitzien. De ongevallenverzekering keert eenmalig een bedrag uit als jij of één van uw gezinsleden onverhoopt slachtoffer wordt van een ongeluk. De verzekering vergoedt alleen ernstige schade: blijvende invaliditeit en overlijden.

Met een ongevallenverzekering ben je tegen een betaalbare premie verzekerd van een uitkering die je vrij kunt besteden. Dat kan veel zorgen wegnemen in een toch al zware periode. Of een ongevallenverzekering een nuttige aanvulling kan zijn, hangt af van je financiële situatie. Wij kijken graag of je de gevolgen van een zwaar ongeval kunt opvangen. Wanneer het nodig is, passen we je verzekeringspakket aan.

Wil je meer weten? Bel ons dan. Je kunt ook altijd bij ons langskomen voor een gesprek. Er staat altijd iemand voor je klaar.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
Ongevallenverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ