Veldsink Advies gaat voor Groen! Jij toch ook?

Samen in actie voor een schonere buurt met de Veldsink Buurtactie

Hoe fijn is het om te wonen en te werken in een schone, groene buurt? Wij voelen ons betrokken bij de omgeving waarin we werken en steken graag onze handen uit de mouwen om de lokale leefbaarheid te bevorderen. Daarom organiseren we de Veldsink Buurtactie. Doe je ook mee?

Veldsink Buurtactie

Tijdens de Veldsink Buurtactie zamelen we zwerfafval in met iedereen die ook graag de handen uit de mouwen steekt. Dit is niet alleen fijn voor de leefbaarheid van onze buurt en goed voor het milieu, maar ook nog eens hartstikke gezellig! Tijdens het harde werken is er immers genoeg ruimte voor een gezellig kletspraatje. En is je afvalzak vol? Lever ‘m dan vlug bij ons in. Dan krijg jij een heerlijk koel drankje met wat lekkers. Uiteraard verzorgen wij op de dag zelf alle praktische benodigdheden om de opruimactie goed uit te kunnen voeren.

Zo doe je mee

Meld je hieronder aan voor de buurtactie die jouw Veldsink kantoor organiseert! De Veldsink Buurtactie loopt van 1 mei tot en met 30 september 2023. Staat het kantoor bij jou in de buurt er (nog) niet bij? Kom dan later nog eens kijken.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Veldsink Advies gaat voor Groen! Jij toch ook?
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden