Sluit venster
Bestaande relatie
Geef de achternaam en/ of het relatienummer en/ of de postcode van de bestaande relatie

Voorbeeld: "pouwels 5611DL"

Verzekeringen

Verzekeringen
 

Het leven zit vol risico's, waarvan we een deel soms zelfs bewust opzoeken en een ander deel juist proberen te vermijden. Voor de financiële gevolgen van sommige risico's, die u dagelijks loopt, kunt u zich verzekeren. Verzekeren geeft u meer financiële zekerheid en dat is wel zo prettig.

Onze adviseurs bekijken samen met u welke verzekeringen in uw geval noodzakelijk en welke wenselijk zijn. Wij werken uw persoonlijke risicoprofiel uit en bepalen úw optimale verzekeringspakket. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Kijk eens rond op onze website voor meer informatie over de meest voorkomende verzekeringen. Wanneer u vragen heeft of nieuwsgierig bent geworden naar uw persoonlijke risicoprofiel, neem dan vooral contact met ons op.

Wonen

Wonen
 

Omdat de woning en de inboedel voor veel mensen erg waardevol zijn, zijn goede woonverzekeringen een must. Doordat wij samenwerken met diverse gerenommeerde verzekeraars, kunnen wij u altijd de verzekering aanbieden die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Onder woonverzekeringen vallen:

 • Opstalverzekering
  Hiermee verzekert u alles wat aard- en nagelvast zit aan de woning, oftewel niet verhuisbaar is. Dit is inclusief glas.
 • Inboedelverzekering
  Hiermee verzekert u al uw spullen binnenhuis, oftewel alles wat verhuisbaar is. Wanneer u een huurwoning heeft, kunt u een aanvullende glasverzekering afsluiten. Als u beschikt over kostbaarheden, zoals kunst, antiek, sieraden e.d., kunt u een aanvullende kostbaarhedenverzekering afsluiten. Hiermee verzekert u deze spullen zowel binnens- als buitenshuis.
 • Aansprakelijkheidsverzekering
  Hiermee bent u verzekerd voor de financiële gevolgen die voortkomen uit zowel materiële en letsel schade die u een ander toebrengt. Deze verzekering kunt u ook laten gelden voor uw overige gezinsleden.

Wij raden u aan de waarde van uw opstal- en inboedelverzekering regelmatig te controleren. Deze waarde kan namelijk behoorlijk veranderen door bijvoorbeeld een verbouwing. U kunt dit doen door middel van de inboedel- en herbouwwaardemeter. U heeft dan garantie tegen onderverzekering voor een periode van vijf jaar op de inboedel en tien jaar op de opstal. Neem contact op met uw Veldsink adviseur voor vragen en advies over de juiste opstal- en inboedelverzekering.

Zorg

Zorg
 

Wat is er belangrijker dan uw gezondheid? De zorg in Nederland is echter niet goedkoop en een goede zorgverzekering is dan ook aan te raden.

Onder zorgverzekeringen vallen:

 • Ziektekostenverzekering
  Bestaande uit een verplichte basis- en een optionele aanvullende verzekering. De vergoeding van de basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar gelijk aangezien deze is bepaald door de overheid. Het is aan te raden een aanvullende verzekering af te sluiten omdat deze u een uitgebreidere dekking geeft dan de basisverzekering.
 • Gezinsongevallenverzekering
  Deze verzekering keert een vast bedrag uit wanneer u komt te overlijden of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval. De hoogte van deze vergoeding wordt vooraf afgesproken.

 

Bent u benieuwd of deze verzekeringen voor u van belang zijn? Of vindt u het lastig om een goede vergelijking te maken tussen de pakketten die de vele zorgverzekeraars aanbieden? Onze adviseurs kunnen u adviseren over welke verzekering het beste bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

 

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand
 

Niets is vervelender dan onbedoeld verzeild raken in juridische conflicten. In dergelijke gevallen is het prettig wanneer u goed verzekerd bent en terug kunt vallen op gedegen juridische hulp. Dit biedt een rechtsbijstandsverzekering u.

Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van rechtshulp. U kunt kiezen uit verschillende dekkingsmodules, waaronder:

 • consument
 • wonen
 • inkomen
 • verkeer

Juist wanneer u juridische problemen heeft, wilt u ervan op aan kunnen dat u de hulp krijgt die u nodig heeft. Er kunnen grote verschillen zijn tussen de rechtsbijstandverzekeringen die de verschillende verzekeraars aanbieden. Onze adviseurs kunnen uw informeren over deze verschillen en advies geven over welke verzekering het beste bij uw wensen past.

Verkeer

Verkeer
 

Nederland telt meer fietsen dan inwoners, maar we bezitten ook flink wat auto's, motors en bromfietsen. Het bezit en gebruik van deze voertuigen brengt echter ook risico's met zich mee, zoals diefstal en schade. Een goede verzekering is dan ook geen overbodige luxe.

Onder verkeersverzekeringen vallen:

 • Auto-/motor-/bromfietsverzekering
  Hiermee bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen van schade die u met het voertuig aan anderen toebrengt en optioneel tegen de schade die aan het verzekerde voertuig wordt toegebracht. Het is wettelijk verplicht uw auto, motor of bromfiets WA te verzekeren. Daarnaast kunt u kiezen uit een extra beperkte cascodekking of all-riskdekking. Heeft u een auto ouder dan 25 jaar waar u alleen hobbymatig of recreatief gebruik van maakt, dan is een oldtimerverzekering interessant voor u. Deze verzekering biedt een complete dekking tegen een lage premie.
 • Fietsverzekering
  Hiermee bent u verzekerd tegen verlies van en schade aan de fiets. Groot verschil met de overige verkeersverzekeringen is dat de fietsverzekering geen verplichte aansprakelijkheidsverzekering kent. Daarnaast verloopt de verzekering na een vooraf afgesproken termijn.

Door de vele aanbieders van voertuigenverzekeringen ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Onze adviseurs kunnen een goede vergelijking voor u maken en u adviseren over welke verzekering het beste bij u past.

Recreatie

Recreatie
 

U wilt toch onbezorgd kunnen genieten van uw vrije tijd of welverdiende vakantie? Om tijdens uw vakantie of vrije tijd een aantal risico's uit te sluiten bestaan onderstaande verzekeringen:

 • Reisverzekering
  Schade en kosten veroorzaakt door onvoorziene gebeurtenissen tijdens het reizen, worden gedekt door een reisverzekering. U kunt kiezen uit een tijdelijke of doorlopende reisverzekering en uit verschillende dekkingsrubrieken, zoals bagage, geneeskundige kosten, geld en cheques enz.
 • Annuleringsverzekering
  Wanneer u uw vakantie moet annuleren of onderbreken door ernstige omstandigheden, vergoedt de annuleringsverzekering de kosten van de reissom of de accommodatieprijs. U kunt kiezen uit een tijdelijke of doorlopende annuleringsverzekering.
 • Vakantie-/recreatiewoningverzekering
  Hiermee is uw vakantie- of recreatiewoning verzekerd tegen schade aan de woning en eventueel de inboedel.
 • Caravanverzekering
  Een caravanverzekering verzekert uw caravan, stacaravan of vouwwagen tegen schade, de kosten van noodzakelijk vervoer naar een reparatiebedrijf en de huur van een vervangende caravan.
 • Pleziervaartuigenverzekering
  Wanneer u met het vaartuig schade toebrengt aan anderen of wanneer aan het verzekerde vaartuig schade wordt toegebracht, dekt de pleziervaartuigenverzekering de financiële gevolgen. Ook de inboedel aan boord van het vaartuig is verzekerd. U kunt kiezen uit een aansprakelijkheids-, beperkt casco- en uitgebreide cascodekking.

Benieuwd welke verzekering het beste bij uw persoonlijke situatie en uw wensen past? Onze adviseurs kunnen u adviseren over welke verzekering het beste bij u past en welke verzekeraar de beste dekking tegen de beste premie aanbiedt.

Pensioen

Pensioen
 

U heeft vast en zeker al prachtige plannen voor de zeeën aan vrije tijd na uw pensioen. Deze plannen kosten hoogstwaarschijnlijk geld. Vraagt u zich wel eens af of uw pensioen wel goed geregeld is? Zou u graag eerder willen stoppen met werken maar weet u niet of dit mogelijk is?

Onze adviseurs kunnen bekijken of uw huidige pensioenopbouw past bij uw wensen en behoeften voor na uw pensioen. Misschien heeft u wel een aanvullend pensioen nodig. In dat geval heeft u de volgende opties:

 • Bancaire lijfrente
 • Lijfrenteverzekering
 • Bijstorten in uw eigen pensioenregeling of pensioenpolis
 • Beleggen
 • Sparen op een bankrekening

Een goed geregeld pensioen vraagt om deskundig advies. Uw Veldsink adviseur adviseert u over welke optie het beste bij ú past. Zo kunt u ook na uw pensioen blijven leven zoals u dat wilt.

Leven

Leven
 

Wat gebeurt er met uw nabestaanden na uw overlijden? Kunnen zij dan nog wel dezelfde levensstijl hanteren als nu? Maakt u zich wel eens zorgen of u de studie van uw kinderen wel kunt betalen? Wellicht biedt een levensverzekering u de uitkomst.

Regelmatig komen wij bij nieuwe klanten echter de situatie tegen dat in de loop der jaren levensverzekeringen zijn afgesloten, maar dat het totaaloverzicht inmiddels ontbreekt. Het financiële rapport van Veldsink Adviesgroep kan u dit overzicht weer terug geven.

Doordat er een groot en divers aanbod van levensverzekeringen is en alle verzekeraars andere benamingen gebruiken, kan het voor u erg lastig zijn om de levensverzekeringen te vinden die precies bij úw situatie en wensen past. Onze adviseurs kunnen een vergelijking voor u maken en adviseren over welke verzekering het beste bij u past.

Uitvaart

Uitvaart
 

Misschien is uw uitvaart wel iets waar u helemaal niet over na wilt denken. Tegenwoordig kost een doorsnee uitvaart echter al gauw €7000,-. Ook wilt u uw nabestaanden niet achterlaten met een financieel probleem. Een goede uitvaartverzekering is dan ook geen overbodige luxe.

Bent u benieuwd welke uitvaartverzekering het beste bij uw wensen past? Of wilt u weten of uw huidige uitvaartverzekering voldoende dekking biedt? Onze adviseurs nemen de tijd om uw persoonlijke wensen in kaart te brengen en adviseren u over welke verzekering hier het beste op aansluit. Zo is uw uitvaart zeker goed geregeld.

Het TotaalPakket

Het TotaalPakket
 

Wanneer u toe bent aan één overzichtelijke polis en één contactpersoon voor al uw schadeverzekeringen, biedt het Veldsink Adviesgroep TotaalPakket de uitkomst. Alle veelvoorkomende particuliere schadeverzekeringen, inclusief uw uitvaartverzekering, kunnen worden opgenomen in dit pakket. Leuke bijkomstigheid is dat u een pakketkorting van maar liefst 12% kunt opbouwen!

Voordelen Veldsink Adviesgroep TotaalPakket

 • Alles ondergebracht in één overzichtelijke pakketpolis
 • Op maat: aangepast op uw persoonlijke situatie
 • Geen overlappingen geen hiaten
 • Korting tot 12%
 • Mogelijkheid tot automatisch meegroeiende dekking
 • Geen toeslag op termijnbetaling
 • Snelle schadeafhandeling
 • Één contactpersoon
 • Kan worden aangevuld met een uitvaartverzekering


Maak vrijblijvend een afspraak met uw Veldsink adviseur voor meer informatie of een scherpe offerte.

Schade melden

Schade melden
 

Hieronder vindt u de schadeaangifteformulieren. U kunt het formulier uitprinten en invullen. Dan kunt u het formulier versturen of inscannen en emailen naar uw kantoor.

Schadeaangifteformulieren

Wijziging doorgeven

Wijziging doorgeven
 

Het is in uw belang dat wij op de hoogte blijven van alle veranderingen die er bij u of uw gezin plaatsvinden.

Wij houden zo onze administratie correct en kunnen gelijktijdig controleren of de wijzigingen gevolgen hebben voor uw verzekeringen. In dat geval nemen wij altijd even contact met u op.

© Veldsink Adviesgroep    voorwaarden | disclaimer | privacy statement