Sluit venster
Bestaande relatie
Geef de achternaam en/ of het relatienummer en/ of de postcode van de bestaande relatie

Voorbeeld: "pouwels 5611DL"

Welkom bij Veldsink – vd Linden Adviesgroep

Met enige regelmaat verwelkomt Veldsink Adviesgroep nieuwe collega’s die zich thuis voelen bij de Veldsink formule. Veldsink Adviesgroep, een Nuenens familiebedrijf met 16 vestigingen verspreid over Noord-Brabant, Zeeland en Limburg is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres op het gebied van financieel advies. Kantoren die zich bij Veldsink Adviesgroep aansluiten hebben duidelijk iets met elkaar gemeen.

In dit geval ook Assurantiekantoor Nuijten BV, welke een uitstekende reputatie geniet in de regio Steenbergen als financiële dienstverlener.

Wat betekent dit samengaan voor u?
Door toetreding tot Veldsink Adviesgroep zijn we in staat u nog breder van dienst te zijn. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op onze nieuwe Veldsink – vd Linden Adviesgroep Totaalpakketten voor bedrijven en particulieren, dankzij de inkoopkracht en aanwezige expertise van onderdelen van Veldsink Groep.

Contact opnemen met het team in Halsteren, waaronder Leny Nuijten kan op het telefoonnummer 0164-682119 of via e-mail halsteren@veldsink.nl

 

Wij helpen u bij het kiezen van uw zorgverzekering

Klik en vergelijk

Vaak krijgen wij de vraag: Kan mijn zorgverzekering niet goedkoper en beter aansluiten op mijn persoonlijke wensen en behoeften? 

Simpel, dat kan! U verzekert wat voor u nodig is en dat voor een zo aantrekkelijk mogelijke premie.

Eén overzichtelijk TotaalPakket

Toe aan één overzichtelijke pakketpolis en één contactpersoon voor al uw schadeverzekeringen? Dan biedt het Veldsink Adviesgroep TotaalPakket u de uitkomst! Leuke bijkomstigheid is dat u een pakketkorting tot maar liefst 12% kunt opbouwen! 

 

 

 

Het pensioenportaal is vanaf nu te vinden onder het kopje 'Pensioenen'

Klik hier om direct door te gaan

Laagste hypotheekrente ooit

De actuele hypotheekrente voor 5 en 10 jaar vaste periode is lager dan ooit. De laagste hypotheekrente voor een 10 jaar vaste hypotheek is op dit moment 1,65%. Bij 5 jaar vast betaalt u maar 1,33%. 

Hoe profiteert u hier maximaal van?

Veldsink Adviesgroep biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van deze ontwikkelingen in de markt. Mogelijke redenen kunnen zijn:

  • uw hypotheek oversluiten voor besparing van uw maandlasten.
  • als starter een huis kopen; nu is het optimale moment.
  • uw hypotheekrente goedkoop lang vastzetten.

Wilt u gebruik maken van deze historisch lage hypotheekrente, klik hier, of neem dan contact op voor een op maat en persoonlijk advies. 

Persoonlijk hypotheekadvies

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn op de woningmarkt, profiteren van de historisch lage hypotheekrente of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten?

Klik op de button 'Hypotheekcheck' voor meer informatie.
 

© Veldsink Adviesgroep    voorwaarden | disclaimer | privacy statement