Sluit venster
Bestaande relatie
Geef de achternaam en/ of het relatienummer en/ of de postcode van de bestaande relatie

Voorbeeld: "pouwels 5611DL"

Welkom bij Veldsink Adviesgroep Bruinisse

Vanwege leeftijd en ter behoud van zijn gezondheid heeft Theo besloten zijn carrière als financieel adviseur af te sluiten. Wij zijn trots om met het voor u vertrouwde team van financieel adviseurs onze dienstverlening voort te zetten.

Dit doen wij niet alleen, maar samen met Veldsink Adviesgroep. Samen gaan wij verder onder de naam Veldsink Adviesgroep Bruinisse. De overeenkomst met het bedrijfs-DNA en het gebruik kunnen maken van elkaars jaren lange ervaring biedt zekerheid en vertrouwen voor u als relatie voor nu en in de toekomst.

Veldsink Adviesgroep is een echt familiebedrijf welke graag dicht bij haar klant staat, iedere vestiging van Veldsink Adviesgroep geniet in haar regio een uitstekende reputatie als allround financieel dienstverlener. Binnen deze formule kent het bedrijf inmiddels na 37 jaar ondernemen een 18-tal vestigingen in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. 

De overgang naar Veldsink Adviesgroep
Uw zekerheid is voor ons te allen tijde van belang. Uw financiële zaken zoals bijvoorbeeld uw hypotheek en/of verzekering(en) blijven daarom doorlopen zoals u van ons gewend bent. 

Contact
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of loop gewoon even binnen bij ons kantoor in Bruinisse.

Molenstraat 61
4311 EB Bruinisse
0111 647 510
bruinisse@veldsink.nl

Wij helpen u bij het kiezen van uw zorgverzekering

Klik en vergelijk

Vaak krijgen wij de vraag: Kan mijn zorgverzekering niet goedkoper en beter aansluiten op mijn persoonlijke wensen en behoeften? 

Simpel, dat kan! U verzekert wat voor u nodig is en dat voor een zo aantrekkelijk mogelijke premie.

Eén overzichtelijk TotaalPakket

Toe aan één overzichtelijke pakketpolis en één contactpersoon voor al uw schadeverzekeringen? Dan biedt het Veldsink Adviesgroep TotaalPakket u de uitkomst! Leuke bijkomstigheid is dat u een pakketkorting tot maar liefst 12% kunt opbouwen! 

 

 

 

Het pensioenportaal is vanaf nu te vinden onder het kopje 'Pensioenen'

Klik hier om direct door te gaan

Laagste hypotheekrente ooit

De actuele hypotheekrente voor 5 en 10 jaar vaste periode is lager dan ooit. De laagste hypotheekrente voor een 10 jaar vaste hypotheek is op dit moment 1,65%. Bij 5 jaar vast betaalt u maar 1,33%. 

Hoe profiteert u hier maximaal van?

Veldsink Adviesgroep biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van deze ontwikkelingen in de markt. Mogelijke redenen kunnen zijn:

  • uw hypotheek oversluiten voor besparing van uw maandlasten.
  • als starter een huis kopen; nu is het optimale moment.
  • uw hypotheekrente goedkoop lang vastzetten.

Wilt u gebruik maken van deze historisch lage hypotheekrente, klik hier, of neem dan contact op voor een op maat en persoonlijk advies. 

Persoonlijk hypotheekadvies

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn op de woningmarkt, profiteren van de historisch lage hypotheekrente of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten?

Klik op de button 'Hypotheekcheck' voor meer informatie.
 

© Veldsink Adviesgroep    voorwaarden | disclaimer | privacy statement