Sluit venster
Bestaande relatie
Geef de achternaam en/ of het relatienummer en/ of de postcode van de bestaande relatie

Voorbeeld: "pouwels 5611DL"
Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor al uw financiële aangelegenheden

Het bedrijf

Het bedrijf
Een vertrouwd adres, altijd dichtbij 

De totaalrelatie die voor alle financiële vraagstukken bij hem terecht kan, dat was het idee waarmee Jan Veldsink op 1 januari 1979 een assurantie- en financieel adviesbureau startte. In die tijd was dat net even anders. In Nuenen, samen met zijn vrouw Elly, op de zolderkamer begonnen zonder ook maar één klant was het heel hard werken, maar het idee sloeg aan. Al gauw kwamen er medewerkers bij, die zich deze filosofie en werkwijze ook eigen maakten, zodat het bedrijf gestaag bleef groeien. Ook andere kantoren zagen dat dit een schot in de roos was en sloten zich graag bij Veldsink Adviesgroep aan. Met als gevolg dat er nu vestigingen zijn in Boxtel, Bruinisse, Gennep, Gilze, Haaren, Halsteren, Helvoirt, Middelburg, Mierlo, Nuenen, Oisterwijk, Oostkapelle, Prinsenbeek, Ravenstein, Sprundel, Tilburg, Veldhoven en Zevenbergen.

Naast ontwikkeling op het gebied van het aantal vestigingen is er in de afgelopen jaren ook ruim aandacht geschonken aan het ontwikkelen van aanvullende producten en disciplines van dienstverlening. Zo heeft Veldsink specialisten in financiële planning en ruime ervaring met Employee Benefits opgericht. Hiermee is Veldsink Adviesgroep in staat om een breed palet van dienstverlening en een ruim productpakket aan te bieden aan haar relaties, zodat het streven naar totaalrelaties ook daadwerkelijk in de vorm van maatwerk volledig kan worden ingevuld en waargemaakt.

Groot en toch klein
De kracht van de Veldsink organisatie is vooral, dat we op al onze vestigingen in Noord-Brabant en Zeeland proberen om met niet al te grote kantoren, dicht bij u als klant te zijn. Daardoor kunt u onze mensen persoonlijk aanspreken en kunnen wij nog beter inspelen op uw persoonlijke situatie. Door dit meer traditionele, lokale en kleinschalig denken is Veldsink voor zowel haar particuliere als zakelijke relaties de beste gesprekspartner.

De kwaliteit

De kwaliteit
Veldsink Adviesgroep biedt u meer zekerheid voor een betrouwbaar advies

U als klant hecht natuurlijk veel waarde aan de kwaliteit van dienstverlening, maar in de verzekeringsbranche is het vaak lastig om deze kwaliteit op voorhand te toetsen. Veldsink Adviesgroep doet er alles aan om haar kwaliteit van dienstverlening op een zeer hoog niveau te houden.
 

Zo is Veldsink Adviesgroep lid van Adifz, de Nederlandse Bond van Assurantiebemiddelaars. Wat betekent dat voor u? U hebt een financiële vraag en zoekt een passende oplossing. Een onafhankelijke Veldsink adviseur kan die oplossing bieden. Een onafhankelijk adviseur heeft namelijk niets te verkopen, behalven zijn maatwerkadvies voor u.

Ook hechten wij als Veldsink Adviesgroep veel waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Binnen de verzekeringsbedrijfstak is hiervoor een code opgesteld. Deze code schrijft voor, aan welke punten assurantiekantoren aandacht moeten besteden in de voorlichting aan en advisering van consumenten. Veldsink Adviesgroep heeft deze code onderschreven en in onze voorlichting trachten wij dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van deze code.

Maar de beste manier om overtuigd te raken van onze kwaliteit van dienstverlening is natuurlijk door gewoon actief van onze diensten gebruik te maken. Laat u overtuigen en neem even contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging van Veldsink Adviesgroep.

De medewerkers

De medewerkers
Ruim 200 mensen werken aan een veilige financiƫle toekomst voor u

Veldsink is van alle financiële markten thuis. In totaal werken er bij Veldsink ruim 200 medewerkers, verdeeld over het volmachtbedrijf en het intermediairbedrijf Veldsink Adviesgroep.

Deze medewerkers voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen op het gebied van vakbekwaamheid, professionaliteit en de wijze van advisering. Bovendien wordt de mate waarin de vakkennis via permanente educatie op peil wordt gehouden voortdurend getoetst door onze beroepsvereniging Adfiz. Deze permanente educatie is nodig, doordat veranderingen in de financiële markten elkaar in een hoog tempo opvolgen. Wij zijn dus in staat om u van het meest actuele maatwerkadvies te voorzien, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Als u denkt dat u van toegevoegde waarde bent voor onze onderneming en ons team kunt versterken dan nodigen wij u uit om te kijken naar onze vacatures of direct een open sollicitatie toe te sturen via ons solliciatieformulier of door een mailtje met CV naar personeelszaken@veldsink.nl.

© Veldsink Adviesgroep    voorwaarden | disclaimer | privacy statement